Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: pewnie tak, a potem i tak termopile Nie, bo Tespijczycy przyjdą na ratunek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Bo ja nie jestem kreatywny O tym już wszyscy się przekonaliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Bo ja nie jestem kreatywny I co zrobisz z tym faktem? Nic, tylko płakać chłopcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Nic, tylko płakać chłopcze O dokładnie, o 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Skoniu, a tak naprawdę miałeś na myśli Tespijczyków czy może armię czerwoną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Bo ja nie jestem kreatywny I co zrobisz z tym faktem? Wypiję za to! A co, jak Wschód, to Wschód! @Chip Jakby Armia Czerwona przyszła, to chyba nikt by tej odsieczy nie przeżył W każdym razie naprawdę chodziło mi o Tespijczyków, choć wiem, że z żadną odsieczą nie przyszli Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Za 3 posty będę mieć ładną sumkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Wiedziałem że wrócisz Tylko patrzę, nie było co pisać xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Mi pasuje No to zdrowie twoje w gardło moje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Stalkujesz Dobrze się bawicie, chłopcze Czemu miałbym zaznaczać swoją obecność Bardzo Mocno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Stalkujesz Ale masz rymy Mam jeszcze więcej : Słonko świeci, ptaszek kwili, może byśmy się napili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 bud wsiegda budiet vodka, bud wsiegda budiet piwo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Grrrr... Zaraz zacznę na ciebie warczeć za to "chłopcze" A bo tak, lepsze to niż stalkowanie Warcz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: bud wsiegda budiet vodka, bud wsiegda budiet piwo... Ja cię florek, poczułem się młodszy o 50 lat, mając ich raptem 23 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie mów mi jak mam żyć a ja mogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Może już to robię Nie mów mi jak mam żyć Partia wam to powie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Może już to robię Nie mów mi jak mam żyć Zachęcam Cię do działania, chłopcze Pokaż mi jak warczysz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Grrrrrr... Zaraz to ja cię ugryźć mogę! Oja *przynosi popcorn i okulary 3D* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Grrrrrr... Zaraz to ja cię ugryźć mogę! Jesteś pewien, że możesz to zrobić, chłopcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Zirathel napisał: Grrrrrr... Zaraz to ja cię ugryźć mogę! Kurczę, coraz bardziej te klawisze mi spod rąk uciekają A tak jeszcze zawodowo spytam: szczepiony byłeś? Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Podzielcie się trochę popkornem, bo zdycham nad zadaniami z ekonomii xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Oitsimel napisał: Podzielcie się trochę popkornem, bo zdycham nad zadaniami z ekonomii xD *daje popcornu* częstuj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie prowokuj Dlaczego nie, chłopcze? Mam wrażenie, że to puste groźby c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: *daje popcornu* częstuj się A bardzo dziękuję, *chrup chrup*. Zregenerowałem właśnie siły. I gratulacje wbicia magicznej liczby postów! Spoiler Tak naprawdę to kłamię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Oitsimel napisał: Podzielcie się trochę popkornem, bo zdycham nad zadaniami z ekonomii xD Proszę, dobry wujek Joe zawsze się podzieli: Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts