Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Ta dyskusja powoli przybiera niebezpieczny obrót Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PervKapitan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Czemu? Rozmawiamy o konikach na forum o kolorowych konikach :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie wiem kto to, wiem tylko że żonkill to morderca żony taki kwiatek ale jak ma siusiaczka to mnie nie interesuje :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PervKapitan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Te quiero puta, cabrones Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PervKapitan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Ej no co tak cicho, bana przez was jeszcze dostanę xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Ja nie wiem czemu cicho siedzą :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Bo nikogo tu nie ma? No i nie gadam w guacamole, przestałem rozumieć cokolwiek w tym języku jakieś 6 lat temu. Nie ma dzie hycić wątku ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PervKapitan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 To zacznij swój. Ja np teraz robie kupe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Kupa. W tym temacie pojawiają się coraz ciekawsze wątki. Nigdy nie jadłam guacamole swoją drogą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Mój? Czuję się wystarczająco dobrze odpowiadając innym i nie mówiąc nic swojego bo nie ma o czym mówić XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 To powiedz mi jak smakuje guacamole. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PervKapitan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Ja dzisiaj jadłam sushi. Mama mi w Lidlu kipiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Jest robione na awokado więc smakuje jak mdłe,zielone, rozwodnione coś z dodatkiem ziemi i ziemniaka. Ma też limonkę i sól, pewnie po to by zabić smak zielonej kupy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 ....wolę sos serowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Mam fajną miejscówę na suszi, jak tam jestem to mógłbym zabić za dodatkową porcję ich smakołyków. Ale drogo jak na studenckie standardy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 To kupuj w Lidlu. Sushi mają tam pyszne, a kosztuje tylko 10zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Za daleko do lidla mam xd Jak mnie najdzie ochota na suszi to kupię składniki i sam sobie zrobię, będę miał dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Też się kiedyś nauczę robić sushi. Berwi będzie w siódmym niebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Najtrudniej jest tak ułożyć składniki, żeby dało się to ładnie zwinąć. No i samo zwijanie. I trzeba dobrze ryż ugotować i rozciapać na tym małym, kwadratowym kawałku asfaltu Ale z sezamem i sosem sojowym i słodkim sosem i wędzoną rybką i majonezem i białym serkiem i ogórkiem i brzoskwinią jest super Niekoniecznie wszystko na raz. Ale wasabi jest absolutnie obowiązkowe. I herbata. Imbir opcjonalnie. I ew. winko na ciepło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Mniam. Brzmi cudnie~ Aczkolwiek wasabi obie nienawidzimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie każdy musi lubić, więcej dla mnie Czemu nie lubicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Odpowiem za siebie tylko. Lubię ostre rzeczy, ale ostre w stylu paprykowo-pieprzowym. Ostrość wasabi jest chrzanowa, a choć chrzan sam w sobie lubię, np. w ćwikle, to wasabi jest dla mnie nie dość, że za ostre to zwyczajnie paskudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 To uczucie kiedy wasabi wejdzie za mocno i nie tam gdzie trzeba, świeczki w oczach, dusi i nie wiadomo w którą stronę oddychać Dzięki temu jedzenie staje się bardziej ekscytujące! No i sam smak też lubię ^^ A Berwi chyba sra bo nic nie pisze xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Berwi poszła spać, bo ma jutro na wcześnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts