Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ma, ale tylko trochę. A ona ma tam fragment podłoża, który co chwilę jest perfidnie mokry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Makri już otwarte. Zapraszam do dyskusji na tematy wszelakie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Yoi, tak wcześnie :3 Pijem herbatkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ano tym razem w miarę szybko sobie przypomniałam o istnieniu wątku XD Jaką herbatkę pijesz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ciarnaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Stndardzik. Ja bym się białej napiła ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ja też, ale nie mam jak a po niej ostatnio ciągle tylko na czarną mam ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Mam w domu cztery herbaty, ale na żadną z nich nie mam ochoty XD Seba mi zajumał białą kiedy jechał do Chorwacji i od tamtego czasu jeszcze nie trafiłam w sklepie na białą :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ja po wypłacie musze swoje herbatki kupić bo piję teraz torebkowe które są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 białej herbaty jeszcze nie piłem w sumie, albo piłem ją tak dawno, że nie pamiętam, żebym pił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 To polecam, jest tak cudownie delikatna~ Mi jedna sypana została. Czerwona Zaraz po białej moja ulubiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ja taką czysto białą piłam bardzo dawno temu, chyba w gimnazjum byłam wtedy albo początek liceum, ale pamiętam ten smak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ja taką czysto białą piłam bardzo dawno temu, chyba w gimnazjum byłam wtedy albo początek liceum, ale pamiętam ten smak. @Uszatka Pur-eh? Czerwona jest spoko ale zbyt często z cytryną xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 ciekawostka moja sygna działa tylko na tym forum, próbowałem ją ustawić na innym, ale coś nie pykło i się nie dało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 @PervKapitan Tak, Pur-eh i tak, z cytryną xD Ciekawe to, ale nie tak jak screen Ocelota skaczącego z samolotu, który zmieniał tło jak chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 @UszatkaTo piłam nie raz, ja bym stamtąd wykluczyła cytrynę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Też bym wykluczyła, ale tak jak mówisz, rzadko spotykam czerwoną herbatę bez cytryny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Wypiłabym senchę z prażonym ryżem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Chętnie bym takiej spróbowała. A poza tym zjadłabym pierogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Pierogi ruskie ;w; albo pizza...ale nie ma już mojej pizzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Twoja pizza zniknęła tak nagle... To wielka tragedia... :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ostatnie info jakie znalazłam to że ktoś napisał że był lokal w remoncie, a potem że do wynajęcia. Ale to było parę tygodni temu :/ dziwi mnie w ogóle taki brak informacji bieżących, bo teraz zaś jak wpisuje to nigdzie nie pisze że zamknięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Brzmi jakby się tam jakieś ostre akcje odwalały. Skoro lokal był popularny to raczej nie z braku pieniędzy go zamknięto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Na fejsie ma dość niską ocenę. Nie wiem, jak dla mnie ta pizza była zajebista. A Rewolwer ma wysoką ocenę mimo że pizza była sucha, składników dość malutko :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Może jednak nie była ta pizzeria tak popularna jak mi się wydaje :/ No dziwne to bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts