Kathy Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 (edytowany) 23 minuty temu, Lunar Zagłady napisał: Wystarczyło by potrenować nad kontrolą snu, Mógł byś przejąć władze nad snem i w teorii będziesz panował nad nim oraz się nieźle bawił ale na dłuższa metę bywa to nużące Jak chcesz łatwo pamiętać sny to polecam ich zapisywanie i afirmację przed snem (powtarzanie "zapamiętam sen" itp.) Sorry, ten cytat nie chce się usunąć. Nie wiem czemu. Edytowano Styczeń 31, 2018 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Jak bym się znal na neurologi to bym coś na ten temat mógł powiedz. Wiem tylko tyle co powinienem a dokładnie co jest mi potrzebne aby pomagać moim podopiecznym. Jeżeli znasz się lepiej to od daje ci pokłon i zamilknę. Tak jak wspomniałem tylko tyle wiem co mi w moje pracy potrzebne i co da ukojenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Co Ty neurologia to zupełnie nie moja bajka... chciałem o coś zapytać tylko, bo od jakiegoś czasu męczy mnie pewna przypadłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 To mnie zastrzeliłeś , z jednej strony z chęcią bym pomógł z drugiej nie jestem pewny czy był bym wstanie. Dobra temat się pogrąża w tematykę snów to może coś takiego tu wspomnę Gwiazdka na niebie a księżyc w pełni wypowiedz życzenie to Ci się spełni. Śpij sobie smacznie z uśmiechem na twarzy. Niech Ci się przyśni to o czym marzysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 czyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Czyli dobrego neurologa mogę wskazać, Ba całe zagłębie nurologiczno-psychiatryczne . Ale nic ponad to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Heh... cierpię na hipoglikemię i jak mi bardzo cukier spadnie to czasami pojawiają się omamy słuchowe - oczywiście wtedy nie jestem zdatny czynić cokolwiek - takie warzywko. ale te omamy mnie niepokoją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dobra teraz muszę sobie Od świeżyć wiedze ale to co pamiętam i co opisujesz pasuje do systemu immunologiczno zewnętrznego ( zapewne ma to swoja fachową nazwę) twoje ciało daje ci znak ze coś nie halo i próbuje walczyć jak dobrze wierz Pewne obszary mózgu gdy nie mają dostarczonych odpowiednich składników, tu cukru przechodzą na tryb awaryjny i to raczej będzie twój problem. Aczkolwiek jeżeli są to bardzo uporczywe objawy idź do lekarza pewnie ci da jakieś dodatkowe pastylki. Wybacz za tak Barwne opisy ale głownie muszę dzieciom przekładać z medycznego na "zwyczajny". Chciał bym pomóc więcej ale nie dam rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Ja rzadko kiedy potrafię zapamiętać sen. Na ogół nawet podczas chwili obudzenia już nie pamiętam. Jak zapamiętam to i tak po pół godzinie już tracę pamięć o większości snu. Wiem o czym był, ale szczegóły całkowicie zanikają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dzięx... poradziłem sobie z tym partyzancko: staram się mieć zawsze przy sobie awaryjną tabliczkę czekolady. Ale ten dźwięk jest naprawdę denerwujący: brzmi jakby wymiksować odgłos trącego o zardzewiałą blachę papieru ściernego i styropianu, i wzmocnić go jak tylko to możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Lepiej coś słodkiego w płynie, szybciej się wchłania do organizmu. Widzę że ożywiliśmy trochę skostniały temat A więc skoro to Luna tu rządzi to może coś pod jej życzenia nocne podeśle i sam odejdę w odmęty snu Co za noc, w taką noc Dam Ci czarodziejską moc No a teraz oczka zmruż Noc zapada, ciemno już Wszyscy śpią, więc śpij i Ty A ja Ci dam kolorowe sny. To pasuje pod Księżniczkę snów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 W sumie to... strasznie urocze, że znasz tyle wierszyków i tak oddajesz się tej pracy opieki. Na jakimś specjalnym oddziale pracujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 (edytowany) na opiekuna Luny go! Słodkie napoje raczej odpadają bo na dłuższą metę tylko pogarszają sprawę. Edytowano Styczeń 31, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Welp, właściwie to dział Luny poszukuje opiekuna. Wystarczy napisać podanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Gdy zaczynałem ktoś mi powiedział ze praca opiekuna to powalanie w tedy tego nie rozumiałem. Na oddziale Geriatrycznym gdzie głownie " Chłopaków " ściągają jakoś się nie odnajdywałem i przenieśli mnie na pediatrie tam można poczuci radości i smutek w czystej postaci. Jezeli nie dasz temu miejsca całego serca nie od czujesz tego samego od nich. Głownie jestem na oddziale dla niepełnosprawnych ruchowo. Niestety o miejscu nie mogę nic więcej powiedzieć tajemnica zawodowa. Uroczo to jest jak mnie i kolegę po fachu pielęgniarki na mówią na kołysanki abyśmy śpiewali Co jest ;D Od tygodnia wszyscy znajomi mnie do tego popychają abym się o to starał. jakieś fatum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Ewidentnie Luna Cię wzywa - nie uciekniesz przeznaczeniu - Ty nie wybrałeś jej, to ona wybrała Ciebie, ku chwale nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Tylko nie pisz posta pod postem, bo zaraz ktoś Cię zje można użyć opcji edytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dobra teraz na poważnie Dobrej nocy. A A skoro wierszyki się podobają Spójrz proszę przez okno - miliard gwiazd na niebie I każda się blaskiem uśmiecha do Ciebie Mój Anioł modlitwę do nieba zanosi O sen najpiękniejszy dla Ciebie poprosi Więc uśnij, wtul głowę w cieplutką poduszkę A ja mówię Ci dobranoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 także dobranoć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 *tyc* @Lunar Zagłady kotku, nie pisz posta pod postem. Tak nie wypada :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Greetings. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 heloooł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 widzę, co tylko odświeżę stronę to Ty Decu masz nową sygnaturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Automatyczne włączanie? Od wielu dni xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts