PervKapitan Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: Ten avek za dużo pił, bo ma nos czerwony no ja lubię pić to mój avek też Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 W tv leci spoko horror Resident Evil 1, a już w środę dojdzie do mnie RE 7 na PC Już nie mogę się doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Fajno @BiP ~ Ale z tego co wiem to to o zombie jest czy jakichś innych potworach. Nie moje klimaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: no ja lubię pić to mój avek też To faktycznie słodko A co do Resident Evil 7 to mam wrażenie że ukradli styl tytułu od Dying Light xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) 2 minuty temu Uszatka napisał: Fajno @BiP ~ Ale z tego co wiem to to o zombie jest czy jakichś innych potworach. Nie moje klimaty. Owszem, niestety jeśli idzie o filmy (a mam wszystkie jakie wyszły), to niestety od 2 części są coraz gorsze, co do gier, to mam jak na razie tylko 2 części.. Edited January 21, 2017 by BiP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Z takich nie o duchach to już bardziej mi się Silent Hill podoba. Nie miałam jednak okazji zagrać, a i też gameplaye'a widziałam tylko kawałek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Silent Ponyville Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Z takich nie o duchach to już bardziej mi się Silent Hill podoba. Nie miałam jednak okazji zagrać, a i też gameplaye'a widziałam tylko kawałek. Ja też nie, a film mi się jakoś specjalnie nie podobał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Akurat miałam na myśli grę. Nie oglądam filmów na podstawie gier. Nie przypominam sobie bym jakiś widziała, ale wydaje mi się, że raczej słabe są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Przypomnieliście mi, że powinienem to obejrzeć, w końcu to klasyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Mam to na DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 W sumie ja też nigdy tego nie oglądałem ._. Jestem strasznie do tyłu w filmach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 ^ Ja tak samo ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Teraz Assasin wychodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) Poza tym, polecam gorąco przeczytać Silent Ponyville A najlepiej jeszcze puścić sobie na małej głośności podczas czytania to: Spoiler Coś pięknego, wtedy jest tak cholernie dobry klimat, ahhh Edited January 21, 2017 by Onyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Widziałam, że jest film z MGS, muszę go obejrzeć i się pośmiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Ja chcę nadrobić film z Postala, kiedyś uważałem że to kupa najniższych lotów ale po paru scenach na które raczyłem rzucić oko raczej podekscytowany jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Poważnie? Zrobili film z gry, która w zasadzie jest filmem? XD Toć to tak jakby robili film z Life is Strange czy innego Until Dawn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 2 minuty temu Uszatka napisał: Poważnie? Zrobili film z gry, która w zasadzie jest filmem? XD Toć to tak jakby robili film z Life is Strange czy innego Until Dawn... No już nie przesadzaj, co? Poza tym czytając o czym jest to akurat z wątków, które w grze nie były Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 (edited) 1 minutę temu PervKapitan napisał: Poza tym czytając o czym jest to akurat z wątków, które w grze nie były Ah. No jak z innych wątków to rozumiem xD Pamiętasz ten film z Kuroshitsuji? Czy tam Death Note'a. Edited January 21, 2017 by Uszatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Czy tam Death Note'a. Jest taki film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 @Uszatka Kuroshitsuji pamiętam XD Że Death Note to wiem że jest, ale nie pamiętam bym kiedykolwiek go oglądała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Właśnie teraz BiP napisał: Jest taki film? No właśnie nie pamiętam czy to był Death Note czy Kuroshitsuji XD Ale...w sumie jest film Death Note. Spoiler http://deathnote.wikia.com/wiki/Death_Note_(film_series) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 hurr durr chińskie bajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 BOKU NO PICO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts