War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Wszyscy dobrze wiedzą że herbata to napój biedaków i przegrywów :> wcale nie bait Nawet biedacka herbata rozcieńczana prażonym ryżem jest super smaczna :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: na pewno nie jest aż tak źle... Z herbatą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) BUT DOES IT DJ0NT? :<<<<<<<< Kto pozna wszystkich panów, ten może przyjechać odebrać uścisk dłoni prezesa :3 Edytowano Grudzień 1, 2016 przez Waryate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ja ostatnio, zbudzony o 6 i szykujący się do szkoły, wsypałem sól do herbaty zamiast cukru. Od razu się obudziłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Ja ostatnio, zbudzony o 6 i szykujący się do szkoły, wsypałem sól do herbaty zamiast cukru. Od razu się obudziłem... Ja kiedyś posłodziłem frytki, więc wiem co czujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Ja ostatnio, zbudzony o 6 i szykujący się do szkoły, wsypałem sól do herbaty zamiast cukru. Od razu się obudziłem... I dobrze, instant karma za bycie heretykiem i sypanie cukru do herbaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @PervKapitan: też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: I dobrze, instant karma za bycie heretykiem i sypanie cukru do herbaty A czego się niby używa do herbaty? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: A czego się niby używa do herbaty? ;-; Liści! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 zasadniczo czajnik jest potrzebny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Liści! Dokładasz liście do herbaty? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Pawlex napisał: A czego się niby używa do herbaty? ;-; Człowieku! Herbata z cukrem już nie jest herbatą. Wtedy to tylko napój herbaciany! Prawdziwą herbatę pije się bez niczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Liści! Narkotycznych rozumiem? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Uszatka wymodzisz mi ładny obrazek do ogłoszeń? Plox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Co tak cicho, wszyscy poszli spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 nie e, do 2 i tak posiedzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 3 minuty temu Waryate napisał: Co tak cicho, wszyscy poszli spać? Grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Grać Właśnie widzę jak grasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Dajcie mi Uszatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Właśnie widzę jak grasz Mogę Ci postrimować Właśnie teraz Decaded napisał: Dajcie mi Uszatkę Uszatka jest moja >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Decaded Ostatnio aktywna 32 minuty temu. Chyba jednak jest już za późno :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Mogę Ci postrimować K Ale co będziesz strimować, jak grasz w forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: K Ale co będziesz strimować, jak grasz w forum? Jak Cię obrażam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Reedman_PL napisał: @Decaded Ostatnio aktywna 32 minuty temu. Chyba jednak jest już za późno :( Idę się pociąć pehapem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Jak Cię obrażam Biorę w ciemno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts