Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Przyjmę datki w postaci pizzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Uszatka może Ty byś czasem potowarzyszyła w dyskusji nocnym markom. Bo podobno krąży plotka że po otwarciu tematu nastawiasz sobie budzik, aby późno w nocy, ewentualnie nad ranem temat zamknąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 5 minut temu Chip napisał: @Uszatka może Ty byś czasem potowarzyszyła w dyskusji nocnym markom. Bo podobno krąży plotka że po otwarciu tematu nastawiasz sobie budzik, aby późno w nocy, ewentualnie nad ranem temat zamknąć Toć to się tylko raz zdarzyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Chip Przecież nie raz pisała z nami tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Wczoraj grałe do późna z Decusiem we wota i przez to zaspałem na zajęcia :< Dla pocieszenia wbiłem sobie 10 lvl w ołerwoczu. No i Fara best waifu, ma rakietuwe i lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: No i Fara best waifu Genji best waifu, pls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 A paste o Chip-chan zna? 1 minutę temu Uszatka napisał: Genji best waifu, pls. Gejdżi jest oblegany przez was już, poza tym nie wypada mi mieć waifu faceta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: A paste o Chip-chan zna? Ja znam Czasami patrzę co robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Podobno się jakoś niedawno uwolniła było lekko głośno, lul. Dawno nie sprawdzałem, z kilka lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: Gejdżi jest oblegany przez was już, poza tym nie wypada mi mieć waifu faceta Bierz Reapera. On tak naprawdę jest słodki jak dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Nienawidzę tej bulwy >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Reaper to bulwa? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Chip jest samotny true... 3 minuty temu Waryate napisał: Chip-chan czemu tak? nie może być po prostu chip-san Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 5 minut temu Uszatka napisał: Czasami patrzę co robi i co np robię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 1 minutę temu Chip napisał: czemu tak? nie może być po prostu chip-san Nie, bo dziewczyna z pasty to Chip-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 z czego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Nie Riber. Sombra to bulwa. Riber...yyy...nie wiem, nie umiem nim nic trafić A że ma dobre serduszko i tylko udaje groźnego to wiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: z czego? Creepy pasty. Takiej strasznej historii. Ponoć ją porwano i coś jej wszczepiono. Dziewczyna była uwięziona w domu, śledzona przez skorumpowanego policjanta. Prawie całe dni spała w dziwnych pozycjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Ktoś importuje modele z overłocza do mojej ulubionej gry, całkiem nieźle to wygląda Jak myślicie, kto mi zginie pierwszy xD? Narazie jest tylko Soldier 76 i Tracer Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Solpauka-69 to największy rak w grach zaraz obok arty w wocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) Mały wulg: @Waryate A o moim dzielnym wsparciu moralnym to już nikt nie wspomni Edytowano Grudzień 6, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 4 minuty temu Skoniu napisał: Mały wulg: Pokaż ukrytą zawartość @Waryate A o moim dzielnym wsparciu moralnym to już nikt nie wspomni Co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 7 minut temu Waryate napisał: Co No a kto was niby dzielnie wczoraj dopingował? Taka mądra i duża dziewczynka, a już nie pamięta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 @Skoniu z Warmena taka dziewczynka jak ze mnie święta krowa Anyłej, hef sum mjuzik~ Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: @Skoniu z Warmena taka dziewczynka jak ze mnie święta krowa Anyłej, hef sum mjuzik~ Pokaż ukrytą zawartość Przecież mnie słyszał na TSie, myślę, że się domyślił Kłaliti żarciki Koniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts