Sosna Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Ale do której? Bo żyję jednocześnie w kilku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Sosen grając Mercy i Sombrą pewnie czuje się jakby był na raz w Szwajcarii i Meksyku 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Do tej najwczesniejszej, to jak czas się będzie przesuwał, to pizza stygnąć nie będzie, bo przecież dopiero co przyjechała. Proste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 8, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2016 Też kce pizze, ale nie mogę zamówić, bo rodzice :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Zosia już jest taka duża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 23 minuty temu PervKapitan napisał: Sosen grając Mercy i Sombrą pewnie czuje się jakby był na raz w Szwajcarii i Meksyku I D.Vą... I Lucianem ostatnio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Jaką strefę czasową ma niggalandia? xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 W ogóle dzisiaj gram sobie w OW i ktoś miał ciągle mikro włączone xD jacyś Polacy, brzmiało jakby chłopak uczył swoją dziewczynę grać w OW "pokażemy tym pedałom jak się gra" xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Lel Wyobrażam sobie xDD Pewnie szukał kogoś kto zawsxze będzie grał supportem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja prawie zawsze nim jestem Ja lubię pograć Ze-nya-ttą :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Znyalazłem nya studiach osobę która też dużo gra i głównie supportami wooooooo ^o^ Ale głupio jest grać jak ktoś ma duży pozią a ty nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 A-ale nie będziesz się ś-śmiał jak ci p-powiem? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 D-dziesiąty... >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: D-dziesiąty... >.> Ja mam sto dziesiąty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Ohohoh, mam nyadzieję, że te polskie jutuby teraz to będzie ładna wojenka między jewtubem a polskimi czanami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 5 minut temu Waryate napisał: Ohohoh, mam nyadzieję, że te polskie jutuby teraz to będzie ładna wojenka między jewtubem a polskimi czanami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Było że bazyl cośtam mówił, czany się obraziły i wybili jej szybę w domu, potem ta cała nanami się włączyła, że "jestem z tobą, mnie też hejtujo", teraz jeszcze ator nawiązuje "mieszkam wysoko więc mi nie dorzucicie do okna", gdzieś jeszcze coś słyszałem chyba. Beka. Niech się dzieje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 No ja myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Warmen nupku oć pływać :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Warmen i Decu znów idą sięmiziać Już mamy dwa OTP paringi z forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: spać Wstydziłbyś się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Myślałem że każdy zignoruje ten post Nigdy się nie dowiesz co idę robić Kolejne tsundere co idzie i tylko czeka zza rogu by go wołać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 @Zirathel domagam się pełnego arta z avka. NAO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Zmieńmy nazwe forume na TsunderePolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Wygląda na clopa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts