Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Wybił gong i dotychczasowy mistrz powiększa tylko swoją przewagę nad młodym i gniewnym pretendentem. Chyba rzeczywiście nie przejął się podkupieniem tuż przed walką jednego z członków jego sztabu szkoleniowego, choć wielu komentatorów przewidywało, że przeciwnikowi umożliwi to lepsze przygotowanie. Na razie jednak nic takiego nie widać i mistrz pewnie kroczy po obronę pasa federacji MLP... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic Rozumiem, rozumiem. To poważna sprawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Uszatka ten zaszczyt nie jest przewidziany dla zwykłego śmiertelnika. Zaraz się mi skończy Markowanie jak zasnę na zeszycie. ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 E, nietoperki Dec naprawił. Jakoś... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 co było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic Na pw ci posłałam jeden obrazek, tu masz jeszcze dwa warianty: Spoiler Te tekstury w tle mogą sprawić, że będzie milsze dla oka Możesz mi jeszcze posłać oryginał przed twoimi przeróbkami. Może mi się uda coś wykombinować bez utraty jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 6 minut temu Chip napisał: co było? Szczerze powiem, że nie mam pojęcia Wszyscy użytkownicy mieli domyślnie 250/250px w wielkości avka, a nasz poszkodowany ( ) tylko 150/150px, więc zresetowałem globalnie ustawienia. Jak ktoś miał podobny problem to przy okazji mu naprawiłem. Tak na marginesie, to ten avek sprawił mi najwięcej problemu odkąd sprawuję funkcje technicznego. Głównie dlatego, że nie było żadnego sensu w tym, co się działo (jakby chociaż błędem splunęło, ale nie, nic nie dało) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Tak na marginesie, to ten avek sprawił mi najwięcej problemu odkąd sprawuję funkcje technicznego. Głównie dlatego, że nie było żadnego sensu w tym, co się działo Avek taki niesforny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Decaded Królu Złoty!!11!! @Uszatka w sumie całkiem miłe dla oka, jeszcze zdjęcie takie oldskulowe, że pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic tak myślałem że ten wariant wybierzesz... w sumie chyba był najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tric Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Przeżyłem szok, ponieważ leżąc w łóżku tuż przed moimi oczami ukazał się pająk wiszący na nici. Na szczęście wrócił na sufit, cały czas był obserwowany przeze mnie - poczekałem, aż ponownie zejdzie na dół (co w końcu uczynił) i kiedy był wystarczająco nisko chwyciłem najbliższą książkę, podsunąłem ją pod niego i zamknąłem, tym samym miażdżąc pająka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Tric napisał: chwyciłem najbliższą książkę Ty heretyku Książki niszczy pajunkiem I to najbliższe książki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Decaded @Uszatka @Chip i inni których nie wymieniłem. Dzięki wam mogę spać spokojnie i mieć tak samo kucykowe sny jak wczoraj. ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic Nie ma sprawy 4 minuty temu Tric napisał: tym samym miażdżąc pająka. Biedny pająk Jak mogłeś?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Ty heretyku Książki niszczy pajunkiem I to najbliższe książki Niektóre książki tylko do tego się nadają... Czytałem sobie ostatnio trylogię Starcrafta - to, że ktoś w ogóle śmiał to wydać zakrawa na kpinę A co do samego pajączka: Być może zabiłeś zwierzątko Nocnej Pani! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Też bym chciał pospać, ale Luna kopytkiem grozi i do pracy zmusza, bo projekt mam i deadline się zbliża, a wszystko musi być na czas, a ja głodny, spragniony, zniewolony... No, może nie aż tak bardzo, ale no Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 trzeba go było potraktować światłem gwiazdy Earendila a nie jakąś tam książką.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Co gorsze? Komar czy pająk? Może pora roku nieodpowiednia na to pytanie, ale z czym wolelibyście zasnąć w jednym pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz clopfic napisał: Co gorsze? Komar czy pająk? Może pora roku nieodpowiednia na to pytanie, ale z czym wolelibyście zasnąć w jednym pokoju? Nie wiem, bo i komara i pająka bym złapała i dała modliszce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Osobiście wybrałbym pajunka, ponieważ zjada komary, a komary są zue, bo buczą i bzyczą i wkurzają i istnieją i... i... i są zue, bo istnieją i bzyczą... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) Właśnie teraz clopfic napisał: Co gorsze? Komar czy pająk? Może pora roku nieodpowiednia na to pytanie, ale z czym wolelibyście zasnąć w jednym pokoju? Z pająkiem - jak komar zacznie świszczeć, czy co on tam robi to się zasnąć nie da... Edytowano Listopad 28, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tric Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 3 minuty temu Decaded napisał: Ty heretyku Książki niszczy pajunkiem I to najbliższe książki No cóż, to była decyzja podejmowana pod wpływem silnych emocji. 1 minutę temu Uszatka napisał: Biedny pająk Jak mogłeś?! Obawiałem się agresji z jego strony, o której, podczas snu nie miałbym pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 2 minuty temu clopfic napisał: Co gorsze? Komar czy pająk? Oczywiście, że komar. Bzyczy, wkurwia, krew pije, kąsa za każdym razem, swędzi potem ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) na komary wymyślili już takie coś: (działo laserowe na komary) Spoiler Edytowano Listopad 28, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts