Skoniu Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Żeby nie było, że wszystko co Ruskie jest dobre to teraz gore video w drugą stronę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 @Skoniu Wiesz jak to jest z czołgami. Romantyczna wizja jest taka, że przebijasz się przez kolejne linie frontu pancernym potworem, który zapewnia ci bezpieczeństwo. A mniej jest taka, że jesteś w turmie wypełnionej paliwem i prochem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 @WilkU Podobnie jak z myśliwcami w II wojnie - romantyczna wizja człowieka sam na sam z maszyną, a mniej romantyczna to ciasnota i siedzenie na beczce paliwa i ciekłego tlenu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Dobra, fajnie się pisze, ale łóżko wzywa pomocy, tak więc Rohan odpowie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Ze niby wszyscy umarli, a jednak rozmowa się klei. Btw wczoraj byłem burakiem i szybko poszedłem, więc dzięki @Cassidy za tego uroczego kruka, ale do twojego kotełokuca się nie umywa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Spk spk Kotełokucyk rządzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) Co prawda miał bardziej symbolizować upierdliwość ale tak też może być @edit - dostałem teraz takiego deja vu że aż głowa mnie rozbolała Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Oitsimel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 No i zabiłem temat. Aż głupio iść spać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Nie, nie, to ja.. Och... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Nie ma kawki jest kruk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 (edytowany) Dobrze że się nie pokazuję od tej gorszej strony Brawo kropgi Edytowano Grudzień 19, 2016 przez Oitsimel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Za dużo internetów na dziś, ja odpadam. Dobrej nocy i długiej konfy Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 HEU HEU HEUHEUHEU, CZYŻBY TO NOCNE MAKRI? A kto to ma taki fajny avek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 (edytowany) B-berwi, ratuj Edytowano Grudzień 19, 2016 przez Waryate 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Nay, nie rozumiesz. Tu wciąż nie jest dość śmiesznie, ja tak naprawdę się nie boję :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 HAHAHAHaAHHA HHXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: HAHAHAHaAHHA HHXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No weź, napisz to w końcu, wszyscy czekamy z niecierpliwością, to będzie POTG xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Bo tu nie ma być śmiesznie, a twoja reakcja mnie satysfakcjonuje Miło mi, chociaż w jednym się nie zgodzę - tu musi być śmiesznie. Być może niedługo dowiesz się o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: No weź, napisz to w końcu, wszyscy czekamy z niecierpliwością, to będzie POTG xDD Zrobiłam skrina jak zrobiłam te potg makri, mam zamiar wysłać Tomkowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Zrobiłam skrina jak zrobiłam te potg makri, mam zamiar wysłać Tomkowi DLA TOMECZKA : DDDDDDDD Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Mam nadzieje To nie ode mnie zależy. Ale potem żeby nie było, że się rozczarowałeś, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 @Ciaran (Prlixtilicious) Warmen to nie kobieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Ups, wydało się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Dla pewności jeszcze powiem, że ja facetem nie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Warmen (lol to tak sie wczyta) Oh yuo Codziennie dowiaduję się czegoś nowego Edytowano Grudzień 19, 2016 przez Waryate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/112985497081026318/2FDD0792EAC39A483D4941E11B9E41FC7DCEE3C4/ @Po prostu Tomek Dla Ciebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts