Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 witam wszystkich <ziew> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2016 Autor Share Napisano Listopad 30, 2016 Otworzyłam temat wcześniej, bo wczoraj zapomniałam 18 minut temu Decaded napisał: Czerwony czy niebieski? Srebrny czy szary? Biały czy czarny? Pizza czy kebab? Niebieski. Srebrny. Biały. Pizza. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Czyli @Decaded nadal morduje szablon foruma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Już go nie muszę mordować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Ponieważ został już zamordowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 22 minuty temu Decaded napisał: Czerwony czy niebieski? Srebrny czy szary? Biały czy czarny? Pizza czy kebab? Czerwony Srebrny Czarny Pizza Nawet nie wiem na co odpowiadam, czuję się jakbym się na koło nie nauczył ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 co wy tam w kółko koła macie @Skoniu ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: co wy tam w kółko koła macie @Skoniu ?? Nie no, teraz tak źle nie jest, ale na wcześniejszych latach tydzień bez dwóch kolokwiów to tydzień stracony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/do-szkol-podstawowych-wraca-kanon-lektur-szkolnych/en0drs MEN nadal nie wyciąga wniosków z badań dotyczących czytelnictwa i będzie zanudzać dzieciaki. Są nieliczne ciekawe pozycje, np. Dynastia Miziołków czy Felix, Net i Nika, ale niestety ministerstwo nadal robi to źle. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Właśnie popsułem moją ulubioną akademicką widelcołyżkę.. (*) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 (edytowany) A ja tam uważam, że nie jest źle, większość wybranych pozycji jest w porządku (osobiście wywaliłbym raptem Dziady i Siłaczkę) Edytowano Listopad 30, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 nie no ramóweczki to świetne przedstawili dziś, a podobno reforma miała być na miarę XXI wieku .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2016 Autor Share Napisano Listopad 30, 2016 Ten Pan Tadeusz w czwartej klasie mnie położył. Musiałam się wydostawać spod biurka Już widzę jak 10-latki zrozumieją sens tej książki i jak z wielkim zainteresowaniem będą o tym słuchać na zajęciach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 jak dla mnie to w niedalekiej przyszłości jak grzyby po deszczu będą powstawały szkoły paladynów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 To pewnie wtedy i "Malleus Maleficarum" to kanonu lektur wprowadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 3 godziny temu Decaded napisał: Czerwony czy niebieski? Srebrny czy szary? Biały czy czarny? Pizza czy kebab? Niebieski Szary Czarny Pizza. I...hej wszystkim. *macha nieśmiało* :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wszyscy pizzę wybierajo. Spiseg wyczuwam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 4 godziny temu Decaded napisał: Czerwony czy niebieski? Srebrny czy szary? Biały czy czarny? Pizza czy kebab? Niebieski Zależy Czarny Pizza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Teraz ja wam zadam 4 pytania PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Teraz ja wam zadam 4 pytania PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? Pizza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Teraz ja wam zadam 4 pytania PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? PervKapitan czy PervKapitan? NiePervKapitan NiePervKapitan NiePervKapitan NiePervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Idę się pociąć kubkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 37 minut temu PervKapitan napisał: Idę się pociąć kubkiem Nie tnij się kubkiem. Potnij się herbatką~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Uszatka napisał: Nie tnij się kubkiem. Potnij się herbatką~ WYPITA jednak mam, ale szkoda jej Edytowano Grudzień 1, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts