Onyx Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 (edytowany) Poza tym, polecam gorąco przeczytać Silent Ponyville A najlepiej jeszcze puścić sobie na małej głośności podczas czytania to: Spoiler Coś pięknego, wtedy jest tak cholernie dobry klimat, ahhh Edytowano Styczeń 21, 2017 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Widziałam, że jest film z MGS, muszę go obejrzeć i się pośmiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Ja chcę nadrobić film z Postala, kiedyś uważałem że to kupa najniższych lotów ale po paru scenach na które raczyłem rzucić oko raczej podekscytowany jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Poważnie? Zrobili film z gry, która w zasadzie jest filmem? XD Toć to tak jakby robili film z Life is Strange czy innego Until Dawn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 2 minuty temu Uszatka napisał: Poważnie? Zrobili film z gry, która w zasadzie jest filmem? XD Toć to tak jakby robili film z Life is Strange czy innego Until Dawn... No już nie przesadzaj, co? Poza tym czytając o czym jest to akurat z wątków, które w grze nie były Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 (edytowany) 1 minutę temu PervKapitan napisał: Poza tym czytając o czym jest to akurat z wątków, które w grze nie były Ah. No jak z innych wątków to rozumiem xD Pamiętasz ten film z Kuroshitsuji? Czy tam Death Note'a. Edytowano Styczeń 21, 2017 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Czy tam Death Note'a. Jest taki film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 @Uszatka Kuroshitsuji pamiętam XD Że Death Note to wiem że jest, ale nie pamiętam bym kiedykolwiek go oglądała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz BiP napisał: Jest taki film? No właśnie nie pamiętam czy to był Death Note czy Kuroshitsuji XD Ale...w sumie jest film Death Note. Spoiler http://deathnote.wikia.com/wiki/Death_Note_(film_series) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 hurr durr chińskie bajki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 BOKU NO PICO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Ciekawe czy ten film o MGS też wygląda tak Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 @Lemi Nie, bo nie ma tam Big Bossa nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Kaj wy ludziełe jesteście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Ciągle tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Niedawno zjadłam ostatniego naleśnika. Takie dobre były ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 A ja dalej wpierdalam wafle ryżowe, które mnie już brzydzą. Ale jutro podejście i chce zjeść normalnie obiad. Słodki avek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 dobry wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 na jaki temat tym razem ziewacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 @PervKapitan Mam nadzieję, że jutro twój żołądek już nie będzie stawiał oporu :C Na temat jedzenia. Na to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 To ja spadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: To ja spadam spokojnie, najedzony jestem to nie będę gryzł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: To ja spadam Można zmienić temat. Hmm...proponuję gazele. Ładne są, takie smukłe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Gerard i gizela xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Jaki Gerard i gizela? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts