Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Co to za propozycja w ogóle Ja mam dwie: 1. Przyniesiesz mi teraz piccę 2. Zrobisz coś, by Blizzard wydał na świąteczny event skórkę Genjiego (i Ze-nya-tty) w sweterku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Chip napisał: @Decaded jak to? Czyżbyś cosik z piekarza zamawiał? Nie, ale swego czasu rodzinka trzymała w nich ozdoby choinkowe. Dzisiaj służą mi jako pojemniki na rezystory, tranzystory, ledy i inne cholerstwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Sam bym takie skórki brał No to widzisz, podwójne korzyści dla Ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Ale tylko do Genji'ego Co Ci się nie podoba w Ze-nya-ccie w sweterku? Mam wzywać smoczeła by zrobił porządek z takim heretykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Czy tylko ja tak potrafię? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wiedziałem, że coś zepsułem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja przepraszam Nic nie było Zenyatta w sweterku jest super Grzeczny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Chip poprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Decaded od kiedy będzie widoczny efekt? I czy będzie można np usuwać swoje załączniki aby wyluzować trochę przydział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 3 minuty temu Zirathel napisał: Ja nie jestem grzeczny To podwładny, w/e Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Chip napisał: @Decaded od kiedy będzie widoczny efekt? I czy będzie można np usuwać swoje załączniki aby wyluzować trochę przydział? Od teraz. Co do usuwania, to się zobaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A ty to niby kim jesteś? PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Decaded dzięki, już działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Zirathel napisał: Miło poznać Ja jestem... ymmmm Nikim ważnym Mogę rozwinąć bardziej moją wypowiedź. PervKapitan, proplejer Genjiego, władca kartonów, pożeracz piccy i wszytskiego co dobre, herbatkowy potwór, pojebany fanatyk dwóch japońskich serii gier Metal Gear i Dark Souls :3 niewiem czy o czymś zapomniałam @Uszatka może coś dopowie Aaa i miłośnik kotów, gadów, owadów i pajonkuf Edytowano Grudzień 1, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Też gram Genjim Kartony fajne są Pizza dobra jest Dark souls fajne jest Koty fajne są Gady fajne są DOBRY Z CIEBIE ZIOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 @PervKapitan - słodziak, chrumkające podczas śmiechu stworzonko , mój kochany role-playowy tatuś Gaster, miłośnik sweterków, chwilami wczuwa się w Sorrowa i staje się emo-kociakiem~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 I... stało się. Nowy theme jest dostępny dla wszystkich. plz no hejterino. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 No to czekam na nową dramę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 a oto i hymn nowego theme: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Okrągłe avatareły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: No to czekam na nową dramę Może nie będzie tak źle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Może nie będzie tak źle jak można dostać bana za nazwania kogoś gołębiem to się okaże 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Pozwólcie, że zacznę. Ekhm...ŁOBLOBLOLBOLBOLBOBLOBLO CO TO TAKIE BIAŁE HURR, WYPALA MI OCZY DURR, JAKIEŚ KOLORY W OGÓLE PO CO JAK MOŻNA DAĆ SZARE LITERY NA CZARNYM TLE DUHURURRRRRRRR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 kurczę jednak chyba to by bardziej pasowało: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: jak można dostać bana za nazwania kogoś gołębiem to się okaże : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts