Sowenia Napisano Kwiecień 24, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Zwierzątko ci uciekło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 24, 2017 Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Zwierzątko ci uciekło Zapomniałam Cię na smyczy zawiązać, ups :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 24, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Wyobraziłam sobie uszatkę na smyczy. Tak za nóżkę jak Słowik z baśni ;w; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 24, 2017 Share Napisano Kwiecień 24, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 24, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Mana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 24, 2017 Share Napisano Kwiecień 24, 2017 To jakiś rodzaj plazmidu z Bioshocka Btw czołem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 A witam, witam Bioshock. Gra, w którą od dawna chcę zagrać, ale nie chce mi się jej instalować i pobierać spolszczeń xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Też chce się za nią zabrać a nie mogę. Raz się zabrałam, ale po angielsku. Mimo że potrafię angielski to jednak ciężko się skupić kiedy jest akcja i gadają Też nieco odsuwa mnie od tej gry to, że jest fpsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 43 minuty temu DerpKapitan napisał: to, że jest fpsem Ja oczywiście rozumiem, ale mimo to śmiesznie to wygląda podczas gdy jarasz się Overwatchem XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Wyjątek potwierdza regułę xD Najśmieszniejsze z tego jest że jest tyle postaci mało fpsowych a ja mainuję jedną z trzech która jest najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Twój wyjątek jest bardzo wyjątkowy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Czejś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Howdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Co słychać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 (edytowany) Stare ku*wy nie chcą zdychać ps to cytat Edytowano Kwiecień 27, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 No nie chce warna lel. Więc wolę napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 (edytowany) 22 minuty temu Sosna napisał: Co słychać? Jutro oficjalny koniec mej licealnej kariery. Wreszcie! i matura Jestem prawie pewna że przez stres obleje ten cholerny ustny angielski. Edytowano Kwiecień 27, 2017 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 1 minutę temu Dairinn napisał: Jestem prawie pewna że przez stres obleję ten cholerny ustny angielski. Oblać raczej nie oblejesz, ale ja przez ogromny stres (mam w ogóle problemy ze stresem is trasznie źle prezchodzę) potrafiąc bardzo dobrze angielski ustny zdałam dość nisko (nie pamiętam już ile). Ale zdałam. Ciężko jest nie zdać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Ja z kolei nie potrafiąc na żywca sklecić zdania do człowieka po angielsku, zaliczyłem na 100%. Jak tam, słodziaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Dzień jak codzień, dzień po dniu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 A propos matury ustnej z angielskiego, też miałem 100% a teraz albo na serio sobie nie radzę w rozmówkach, albo trafiam na złych rozmówców xD z pisaniem jednak dużo lepiej idzie. Witam nocnych, tak swoją drogą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 No ja generalnie jąkam się mówiąc nawet po polsku, a jak mówię po angielsku to nie dość że stres to jeszcze jąkanie się, brak czasu na pomyślenie nad słowami. Ale z ludźmi w grach się dogaduje używając voice chatu. Nawet nie rozmawiając tylk oo grach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Chciałbym mieć fajny angielski akcent, jak Jason Statham w Przekręcie albo Porachunkach, szkoda że polski jest we mnie tak mocno zakorzeniony że to niemożliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts