Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 No przy imprezujących współlokatorach to ja się nie dziwię, że ci nie wyszło wcześniejsze zbieranie się XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Co z tego że mogłem zrobić to dwa tygodnie wcześniej, ważne że jest Trochę wam popsułem "konwersację" a i tak miałem się zwijać, więc nie zwracajcie na mnie uwagi. Już za 7 godzin będę prezentował swoje wypociny, więc dobranoc xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Ja to dopiero przymierzam się do nauki, może zdążę ogarnąć cały dział i się wyspać do rana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 1, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2017 Otwieram wam Makri i idę się kąpać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 o k.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 A to ja się pochwalę Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 1, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2017 A co to w ogóle jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Majnkampfy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 1, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2017 Teraz widzę. Zmyliła mnie ta mało kanciasta graficzka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Decu, kiedyś zagram w Twoje Majnkampfy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 (edytowany) Hej przybyłem zobaczyłem poszedłem oglądać animu Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 @Maffle FluffA jakążto chińską bajkę sobie wybrałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 (edytowany) Próbuję się przemóc i obejrzeć drugi odcinek Tokyo Ghoul ale główny bohater doprowadza mnie do szału... Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 1, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2017 16 minut temu, Maffle Fluff napisał: Próbuję się przemóc i obejrzeć drugi odcinek Tokyo Ghoul ale główny bohater doprowadza mnie do szału... Nie znam, ale skoro to dopiero jeden odcinek masz za sobą to po prostu włącz i zobacz co się wydarzy. Niektóre animu tylko na początku zniechęcają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Przed chwilą, Uszatka napisał: Nie znam, ale skoro to dopiero jeden odcinek masz za sobą to po prostu włącz i zobacz co się wydarzy. Niektóre animu tylko na początku zniechęcają Irytuje mnie gdy bohater przez cały czas płacze jak to on nikogo nie zabije, że nie zmienił się w potwora itd. itp. ;/ Zna ktoś może jakieś anime z bohaterem, który nie jest takim mientkim kitajcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 2 minuty temu, Maffle Fluff napisał: Zna ktoś może jakieś anime z bohaterem, który nie jest takim mientkim kitajcem? Zależy co oglądałeś Hellsing Ultimate masz full badass głównego protagonistę. Slayers to taki shonen, tyle że protagonistą jest dziewczyna, ale z jajami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 (edytowany) 2 minuty temu, PervKapitan napisał: Zależy co oglądałeś Hellsing Ultimate masz full badass głównego protagonistę. Slayers to taki shonen, tyle że protagonistą jest dziewczyna, ale z jajami Hellsing obejrzałem tą starszą wersję i jakoś nie mogę zmusić się do ultimate, z shonenów te popularniejsze tasiemce mam obczajone ale krótsze niezbyt. Slayers jutro obejrzę dzięki Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 @Maffle FluffTa starsza wersja w porównaniu z Ultimate to gówno. Ultimate jest robione na podstawie mangi i odcinek nie trwa 20 minut, tylko tyle ile trzeba. Od razu mówie, że Slayers to bardzo stare anime, więc kreska może się nie spodobać. Ale według mnie to jedne z genialniejszych anime. Magi też jest dobre, ale Alibabę trochę można zaliczyć pod mientkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 1 minutę temu, PervKapitan napisał: @Maffle FluffTa starsza wersja w porównaniu z Ultimate to gówno. Ultimate jest robione na podstawie mangi i odcinek nie trwa 20 minut, tylko tyle ile trzeba. Od razu mówie, że Slayers to bardzo stare anime, więc kreska może się nie spodobać. Ale według mnie to jedne z genialniejszych anime. Magi też jest dobre, ale Alibabę trochę można zaliczyć pod mientkiego Widziałem Magi i w mojej ocenie było bardzo dobre choć moim zdaniem za słaby koniec. Protagonista nie był beksą przez całe anime. Może nie był najpotężniejszy ale słaby też nie. Jednak [dżin] to całkiem potężna broń ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Shiki mi się przypomniało. Główny bohater jest przeciwieństwem mientkiego, ale baddasem bym go nie nazwała. Anime o wampirach tyle, że konkretne. Podchodzi pod gore horror. O ile nim nie jest. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 8 godzin temu, Maffle Fluff napisał: Hellsing obejrzałem tą starszą wersję i jakoś nie mogę zmusić się do ultimate Hellsing to żart jest w porównaniu do Ultimate. Idź się rozgrzeszyć i oglądnij, gdyż nie znam lepszego animu w tym klimacie. Also, Hellsing Ultimate to jedyne znane mi animu, które powinno się oglądać z angielskim dubbingiem, gdyż jest zwyczajnie epicki . Można go znaleźć na YT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Z dobrych tytułów mogę polecić Katanagatari - nie za długie a za to ciekawe i łączące kilka ciekawych elementów. Chrono Crusade to też ciekawy tytuł, choć to akurat dla większych wyjadaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Co tam porabiacie moje nocne marki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 (edytowany) piję Edytowano Lipiec 2, 2017 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts