Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 W sumie nie licząc wczoraj to dawno temat nie był otwarty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 No to popatrz, podobnie jest ze mną xD @PervKapitan A co pijesz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 @Uszatka Sok z truskawek z wodą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Nocne czołem. Ja sobie pogrywam i bawię się zdjęciami, czyli nic nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Czołem ^^ Też bym się napiła ;w; Ale mam wodę smakową więc luz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 A ja sobie jeszcze teraz zapuściłam muzykę. ~Here's to you, Nicola and Bart Rest forever her in our hearts The last and final moment is yours That agony is your triumph~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 o lol jeszcze nigdy tu nic nie napisałem. Dzień Dobry Wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Kocham tę piosenkę Też akurat muzyczki słucham, ale czegoś co mi się randomowo włączyło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Też bym się napił ino mojej herbaty już nie ma. A w markecie jak pytałem to nie było dostawy więc smuteczek. Chcecie usłyszeć zabawną anegdotkę z paru ostatnich dni? Jestem w tym dobry xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Ten uczuć, kiedy jakieś randomy mówią mi że mainę Zarię, patrząc na mój profil, a ja po prostu zawsze przepickuję na nią kiedy ktoś weźmie 3-ciego dpsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 3 minuty temu, Lemi napisał: Też bym się napił ino mojej herbaty już nie ma. A w markecie jak pytałem to nie było dostawy więc smuteczek. Moja szafka jest przepełniona herbatkom ^^. Ja nawet sam nie wiem ile tych herbat jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Ja ostatnio sobie parzę miętę prosto z ogródka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Inne niż Earl Grey z bergamotką od Liptona ruszam z mniejszą chęcią, trzeba znać swoje herbaty :P. Mięta jest spoko, herbata z suszonej pokrzywy też jest ciekawą opcją, kiedyś sobie robiłem jak przy okazji suszyłem dla krewetek (jak je jeszcze miałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Ja wszystkie herbaty lubię. Byle nie z cytryną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 A ja to już całkowicie wszystkie herbaty lubię. Z cytryną też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 Jem ogórka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 A ja piję herbatkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 A jaką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Czarną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 Jak twoja dusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Nie mam duszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Królowa wszystkich herbat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 Pervi, Reaper ci zjadł? Ja najbardziej lubię białą herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Reaper nie je już dusz. Ja nie wiem jaką, każdą uwielbiam. Ale czarna jest najlepsza do słodyczy. Teraz najchętniej białej bym się napiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 Faktycznie. Zdegradował się z demona do wampira XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts