Syrth Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 W słuchawkach słychać odcinek Paploka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 10, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2017 Ja za to spodziewałam się słyszeć muchy uderzające o pokrywę żyrandola, ale nie...kupiłam rosiczkę to musiał spaść deszcz i much brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 21, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2017 Dżem truskawkowy jest pycha, a ja tak dawno go nie jadłam~ Nie licząc dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 A był domowej roboty? Bo takie to już w ogóle są naj-naj. Czołem markom, btw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 Ja w ogóle dawno dżemu nie jadłam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 (edytowany) Skandal. Dżemowa milicja i Zrzeszenie Producentów Dżemu już cię ścigają. Ale to i tak nie to co moja babcia. Brrr Edytowano Lipiec 21, 2017 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 Przepraszam. Jak mogę odkupić winy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 Pewnie zjeść dżem. Od tego mówienia o jedzeniu sam bym teraz to zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 To mi zróbcie kanapki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 Ja nie pogardzę kanapką z dżemem wiśniowym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Jak ktoś zrobi mi refill herbaty to mogę zabrać się za kanapki Wszyscy pomrzemy z głodu i pragnienia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 a ja bym sobie zjadł kanapkę z wędlinką i serem żółtym, a to tego pomidorek i cebulka... Mniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Własnie zeżarłem pół kilo kuraka i popijam sobie herbatkę. Cierpcie glut. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Marzy mi się ogromna miska owoców i kubek zielonej herbatki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Chyba pora zobaczyć, jakie rarityasy kryją się wewnątrz skarbca, potocznie zwanego lodówką ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 W sumie bym poszła sobie zrobić coś, ale za niedługo spać idę a postanowiłam sobie, że nie będę jeść przed snem ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 I tak nic nie będzie. Nigdy nic nie ma, a jak jest to szybko znika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 kurde skusiliście mnie idę sobie coś zrobić do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Jedzenie przed snem najlepiej smakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Siedzę na działce u dziadka. W lodówce 2 parówki, dziwnie pachnąca golonka, musztarda, litr wódki i 2 paczki papierosów. Raczej nie pojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 No lepiej alkocholu i papierosów nie jeść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Chętnie przyjmę wutkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Ja siedzę u babci na Ukrainie, a to co w lodówce nie jest zjadliwe dla mnie. Więc na szybko nic nie mam, ew. i 4 nad ranem zrobić racuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Kiedyś smażyłam sobie o trzeciej w nocy jajecznicę. Także ten... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Wczoraj gadałam o dżemie, a dzisiaj w nocy śnił mi się dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts