Kinro Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Gdzie rozdział 26? Może jest tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinro Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Oficjalnie stwierdzam, że więcej rozdziałów się nie pojawi. Nie upilnowałem grupy tłumaczeniowej i teraz takie są efekty, że rozdział 27 i wyżej są absolutnie niezdatne do czytania. Tym samym oświadczam zanik prac nad fanfikiem do czasu kolejnego szczodrego serca, które się za to weźmie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfo12 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Nie żeby coś... ale troche późno o tym napisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Dnia 13.05.2017 o 07:58, Manfo12 napisał: Nie żeby coś... ale troche późno o tym napisałeś Mogło być gorzej, ja dopiero teraz to przeczytałem xD Jak dla mnie najlepszy fanfik w tym uniwersum jaki czytałem, a że już nie czytam to już takowym dla mnie zostanie. Dzięki ekipie tłumaczącej, pozostało mi czytać po angielsku ale historię nakręciliście mi Wy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts