Jump to content

Fallout: Equestria [PL][NZ][Grimdark][Crossover]

Poulsen
 Share

Recommended Posts

Wydaje mi się, że przestał update'ować ten wątek, kiedy na dobre ruszyła współpraca całej ekipy FoE. Tak czy inaczej, postaram się trochę udzielać skoro już tu jestem ;) BTW, będziecie przenosić tego topica do Necronomicona? A jeśli tak, to gdzie mogę uzyskać hasło?

Stary temat czyli zostanie usunięty, ten jednak z powodu regulaminu forum zostanie znowu przeniesiony do My Little Necronomicon. Po hasło należy zgłosić się do któregoś z administratorów, lub nowego moda działu, czyli mnie.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Zgodnie z obietnicą, wrzucamy Rozdział Jedenasty :)

Rozdział Jedenasty !!!NOWY!!!

Tak jak pisał Kindness, chętnie poznamy waszą opinię odnośnie naszego tłumaczenia - wszelkie komentarze mile widziane.

Przypominam też, że nadal poszukujemy osób chcących pomóc nam w tłumaczeniu. Chętnych proszę o kontakt przez prywatne wiadomości lub na adres [email protected] :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Naprawdę świetne... szkoda, że przez pierwszy tag musi być w tym dziale...

Dzięki Arjenie ^^ Fakt, szkoda, że musimy chować się przed resztą forum :(

Mam nadzieję że kolejny rozdział ukarze się jak najszybciej. Życzę wam powodzenia i łatwego tłumaczenia.

Planujemy wydanie trzech rozdziałów na raz, razem około 60 stron tekstu, powinny być gotowe za tydzień-dwa. Prosimy o odrobinę cierpliwości :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...