miskof Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jaka porażka nie ma mnie na 1 stronie listy a nick mam Rarity12 Masz dwa konta na forum (to i Applejack12) czy ktoś się pod Ciebie podszywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jak ktoś chce pograć na easy/normal w mapy mlp niech wejdzie do pokoju Polscy Bronies Tu P.S gramy jakąś godzinę @EDIT nikt nie wchodził więc z gry nici :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja mogę z kimś zagrać, ale na CTB, mapki Hard/Insane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 a czy ktoś mógłby mnie poinstruować jak w to grać ? ;-; i mean... te piosenki nie mam innej niż tutorialowej ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 a czy ktoś mógłby mnie poinstruować jak w to grać ? ;-; i mean... te piosenki nie mam innej niż tutorialowej ;-; Dzisiaj założyłem temat z kucykowymi beatmapkami. A grać uczysz się właśnie w tej tutorialowej mapce. Chociarz jak mi pierwszy raz znajomy pokazał tą grę, to nawet samouczek był dla mnie czarną magią... Radzę wybrać sobie jakąś beatmape na odpowiednim poziomie i ćwiczyć aż się ją zaliczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Dzisiaj założyłem temat z kucykowymi beatmapkami. A grać uczysz się właśnie w tej tutorialowej mapce. Chociarz jak mi pierwszy raz znajomy pokazał tą grę, to nawet samouczek był dla mnie czarną magią... Radzę wybrać sobie jakąś beatmape na odpowiednim poziomie i ćwiczyć aż się ją zaliczy. Ja samouczka nie przeszedłem do dzisiaj i nie zamierzam tego zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Samouczek? To coś takiego istnieje? Moją pierwszą beat-mapą był Nyan Cat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Samouczek? To coś takiego istnieje? Moją pierwszą beat-mapą był Nyan Cat Jaką wersję Osu ściągnąłeś, że podstawową i startową beatmapą był Nyan Cat? Zresztą ten tutorial jest wyposarzony w tak zaawansowany system omiawiania elementów gry, że na spinerze padłem. Czy tylko ja kiedy pierwszy, a właściwie drugi raz zobaczyłem te dzieło szatana, to próbowałem nim kręcić bez przytrzymania przycisku myszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nie tylko ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 jak dla mnie to było całkiem łatwe ;-; chwaląc się swoimi wybitnymi osiągnięciami powiem, iż zdobyłem 100% w samouczku, dziękuję ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 jak dla mnie to było całkiem łatwe ;-; chwaląc się swoimi wybitnymi osiągnięciami powiem, iż zdobyłem 100% w samouczku, dziękuję ;-; Szczerze ci powiem ja po paru dniach grania ogarniam easy i normal graj poprostu mapy easy i ucz się grać lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 jak dla mnie to było całkiem łatwe ;-; chwaląc się swoimi wybitnymi osiągnięciami powiem, iż zdobyłem 100% w samouczku, dziękuję ;-; HARDCOR. Teraz przejdź na 100% ten tutorial Z WSZYSTKIMI MODAMI! (chyba nie muszę tłumaczyć, że chodzi o te utrudniające?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dzisiaj założyłem temat z kucykowymi beatmapkami. A grać uczysz się właśnie w tej tutorialowej mapce. Chociarz jak mi pierwszy raz znajomy pokazał tą grę, to nawet samouczek był dla mnie czarną magią... Radzę wybrać sobie jakąś beatmape na odpowiednim poziomie i ćwiczyć aż się ją zaliczy. więc tak to się nazywa ;-; HARDCOR. Teraz przejdź na 100% ten tutorial Z WSZYSTKIMI MODAMI! (chyba nie muszę tłumaczyć, że chodzi o te utrudniające?) nie krzycz ;-; tylko żartowałę ;-; ~Człowiek Ironia ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Oh, macie właściwy tutorial Potem już z górki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 nie krzycz ;-; tylko żartowałę ;-; ~Człowiek Ironia ;-; Ja też nie żartuje. Często na multi można spotkać pokoje z "pro tutorialem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Fajna gra, ale wymaga dobrej myszki, a ja taką nie dysponuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Fajna gra, ale wymaga dobrej myszki, a ja taką nie dysponuję :twilight9: Tania, trochę za mała myszka za 20zł z TESCO pozdrawia... A teraz do ćwiczeń, a nie, że się myszką zasłaniasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Hehe ja musiałem kupić nową po tym jak walnąłem nią o biurko Bawię się teraz tym:http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/4914434 i wszystko ładnie tylko ciężko się trzyma myszkę podczas gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Oh, macie właściwy tutorial Potem już z górki wgrałem sobię tę mapę "z górki" i po 3 sek na tej mapie wypadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ja zawsze na początku nie mogłem wyrobić się w tej grze, na easy miałem takie faile że mój kot mogłby dostać megadepresji aczkolwiek bardzo mi się podoba. Mój nick: Gwiazdek1989 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Gramy! dzisiaj o 20 00 Bedzie osu mania, CTB i standard oczywiście Pokój Equestria Hasło: XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Gramy! dzisiaj o 20 00 Bedzie osu mania, CTB i standard oczywiście Pokój Equestria Hasło: XD Wpadnę jak nie zapomnę, o ile będzie miejsce, bo ostatnio gdy chciałem z Wami pograć było full Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Bardzo przepraszam, że gry nie było ale w mieście była awaria i przez 2 godziny nie miałem prądu T_T Zapraszam jutro o 15 00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ja gram od niedawna i nadal nie umiem przejść mapki na hard :< Pomoże ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Sam jestem jeszcze nowy jeżeli chodzi o osu! ale radziłbym ci zmienić sobie na mod "No Fail" wtedy będziesz mogła przećwiczyć sobie beatmapkę, nawet jeśli będziesz failowała. No Fail jest dla frajerów. Ja failowałem na jednej mapie tak długo, aż ją przeszedłem. Przy okazji nauczyłem się na pamięć "Rainbow Factory". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się