BaniPunz Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zapraszam na serwer Brony Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zapraszam na serwer Brony Polska jak patrzyłem nie ma servera już więc ja założyłem :3 nazwa Bronies Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 założyłem pokój: Bronies Polska możecie wbijać gram do 22 ale jak coś to komuś przekaże hosta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Nie wiem czy ktoś to czyta ale dzisiaj jak wczoraj jest pokój Nazwa: Bronies Polska @EDIT jednak nie pogram bo nauka wzywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 może jutro tak o 16:00? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Gramy o 20 Bronies polska Jak tera nie bede miał problemów z moim sprzętem to gra się odbędzie na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 jak ktoś chce pograć niech wbija pokój: Bronies Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Dzisiaj dla odmiany ja zrobię pokój. Godzina 20:00, nazwa jak zawsze. Nie lubię wybierać mapek, więc szybko oddam komuś hosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Jeśli ktoś chce pograć, to właśnie zrobiłem pokój. Taki jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Dzisiaj o 20 ponownie założę serwer, nazwa jak zawsze jak ktoś chce wejść to zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 moją ostatnią beatmapą to chyba Gypsy Bard (Insane) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Skoro nareszcie jest sobota, to jak zawsze gramy o 20:00. Nazwa tradycyjnie ta sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Gramy dzisiaj o 21 albo trochę wcześniej Nazwa Bronies Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Krótko i na temat. Gramy jak zawsze o 20, pokój ten sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Trochę temat zamarł, więc zadam pytanie żeby jakoś rozkręcić temat Opłaca się grać na komputerze używając zamiast myszki tabletu z tym wskaźnikiem (czy jak to tam ma) tak jak przykładowo Whitewolf? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 oczywiśćie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Opłaca się grać na komputerze używając zamiast myszki tabletu z tym wskaźnikiem (czy jak to tam ma) tak jak przykładowo Whitewolf? Tak, wiele to zmienia. Osobiście polecam Ci Wacom Bamboo ctl 470, jeśli chciałbyś kupić (whitewolf ma ctl 460) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja gram w port na Ipadzie. Nie mogę grać online, ale gameplay jest o niebo lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 o 19:30 zakładam pokój, nazwa taka sama jak chcecie to wbijcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 muszę wam powiedzieć, zacząłem wczoraj grać w CTB i narazie tryb prezentuje się świetnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 muszę wam powiedzieć, zacząłem wczoraj grać w CTB i narazie tryb prezentuje się świetnie ^^ No to bardzo się cieszę, ja aktualnie na CTB w Polsce jestem #20. Pozycja często ulega zmianie (zazwyczaj w górę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Witam! Zapraszam z rajderem300 na grę w osu! Gramy dziś o 20 ( lub trochę wcześniej ). Będziemy grać Standard ale czasami będą wpadać inne tryby. Mamy nadzieję, że wpadniecie nazwa pokoju Bronies Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Nigtyblue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 hmm, powiedzcie mi czy da się zmienić nick w osu?, bo zrobiłem taki średni i chciałbym go zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Witam. Widzę, że mamy tutaj doświadczonych graczy, więc zapytam się: Polecacie jakieś piosenki dla początkującego? Gram od dwóch dni, lvl 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) hmm, powiedzcie mi czy da się zmienić nick w osu?, bo zrobiłem taki średni i chciałbym go zmienić Tak, ale możesz to zrobić tylko raz. Logujesz się na stronę osu, wchodzisz w swój profil i po najechaniu na nick (ten pod avatarem) po prawej stronie pojawi Ci się "change?". Klikasz w to i masz tam wszystko opisane :> Witam. Widzę, że mamy tutaj doświadczonych graczy, więc zapytam się: Polecacie jakieś piosenki dla początkującego? Gram od dwóch dni, lvl 10. Pobierz sobie kilka paczek map i graj w mapki normal/hard. Ja tak robiłem, a nie powiem.. ranking aktualnie mam wysoki Paczki pobiera się z tej strony (musisz być zalogowana). http://osu.ppy.sh/p/packlist Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Nogalik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się