Angdey Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Pobrałam już parę map, głównie kucykowych. A jak wygląda multiplayer? Tak pytam, żeby nie wchodzić i przeszkadzać innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Musisz wejść, aby zobaczyć. Ja nie potrafię wytłumaczyć jak to wygląda, a screenów robić nie będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) To było straszne. Skończyłam mając ok. 26%, ale nie wiem dlaczego było ustawione na najtrudniejszy poziom. Jak to zmienić? DA się to zmienić? EDIT: Już znalazłam. Edytowano Lipiec 1, 2013 przez łuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 . Logujesz się na stronę osu, wchodzisz w swój profil i po najechaniu na nick (ten pod avatarem) po prawej stronie pojawi Ci się "change?". Klikasz w to i masz tam wszystko opisane :> tak ale według tego muszę zapłacić.... a ja nie zamierzam płacić, więc sobie odpuszczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) tak ale według tego muszę zapłacić.... a ja nie zamierzam płacić, więc sobie odpuszczę Aby móc zmienić nick, musisz przynajmniej raz zakupić supportera osu. Jeśli minie okres jego trwania, opcje takie jak zmiana nicku czy user page - pozostają. Pamiętaj, że nick można zmienić tylko jeden raz. Edytowano Lipiec 7, 2013 przez miskof 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) gram w tą grę już trochę jak ktoś chce zagrać to nick na osu! nowe konto cyberxsardas Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez megaxsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Witam wszystkich graczy osu! We czwartek Będziemy grać od 20 30 najpewniej do 2 w nocy hasła nie będzie a pokój będzie się nazywał PartyMLP ( host będzie wymienny :3 ) Mam nadzieje, że ktoś wpadnie ( mój nick NightyBlue jak ktoś by chciał ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 No Niezły nie fart XD 40 min grania i osu zostało zaatakowane przez hackerów i multi nie działa :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Kto chce ze mnaw to zagrać mam tyle map kucykowych xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Witam wszystkich graczy osu! Mam małą sprawę. Czy moglibyście podać jakieś fajne mapki ( nie muszą być kucykowe ) bo ostatnio na osu brakuje mi nowych map. A wolnego miejsca na dysku troche jeszcze mam ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Ja również gram w osu!, ale głównie tryb Catch the Beat. Można mnie spotkać pod nickiem Forces112 Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Darek112 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Paczki Jedyne jakie są warte uwagi to 'Approved Pack' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Wiecie co, przeglądam tak ten temat od kilku tygodni, widzę że nikt tu już nic nie pisze, ogólnie temat został troszkę pogrzebany. Zastanawia mnie tylko czy ktokolwiek jeszcze w to gra, czy tylko nie udzielają się tutaj, jak niektórzy pamiętają w kwietniu,maju graliśmy o 20 zawsze pokój Bronies Polska Ostatnio nawet wróciła mi chętka do osu, więc tu pojawia się pytanie ode mnie, chcecie w weekend jak za dawnych czasów pograć o 20?, jeżeli tak to napiszcie zobaczę czy jest sens dalej przeglądać wgl. ten temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Myślę że to dobry pomysł na odświeżenie tego tematu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Osuuu! Jeśli ktoś jest chętny, ja chętnie zagram na multi C: Mój poziom? Pomiędzy hard/insane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Też bym zagrał, gdyby nie moje umiejętności (CtB się nie liczy) ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Jeśli ktoś jest chętny na grę w trybie Taiko, to z chęcią zagram. Ewentualnie Osu na hard albo osu!mania na 4k XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Ja bym chętnie z kimś zagrała, ale moje umiejętności są marne xD PS. Fajnie się gra na multi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 PS. Fajnie się gra na multi? Prawie tak samo jak na singlu tylko na koniec gra porównuje twój wynik z innymi... Chyba że grasz na trybie co-op to po prostu nie klikasz w kółka które mają szary kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Muszę trochę częściej zaglądać na te forum bo miały być zawody z osu a ja nie ogar dopiero się dowiedziałem : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 jeżeli ktoś nie wie to z tej strony można pobierać fajne skiny do osu http://osuskins.info/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Popatrzyłem po rankingach - Cookiezi zdetronizowany (Account banned and deleted [as in November 2013] dunno why ) - Wolf (tak, to polak ;] ) na szczycie tabeli Edytowano Listopad 24, 2013 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 ^ Wiadomo, że Wilk pierwszy ^^ W końcu tak bardzo pro gracz ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Mam do was wszystkich wielkie pytanie.. Jakich skin'ów używacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się