Dizi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 To ja też dam ogłoszenie... Szukam osoby do wspólnego pogrania na osu! mania, wymagań nie mam. XD Albo nie, jedno mam, wszystko tylko nie Easy i Insane jeśli chodzi o poziom. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jeśli chodzi o osu, to czy ktoś zna jakiegoś fajnego skina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jeśli chodzi o osu, to czy ktoś zna jakiegoś fajnego skina? Skin White Wofl'a jest fajny, niestety nie wiem skąd go teraz pobrać, bo go usunął z opisu na profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartex2200 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mam 25lvl nick Bartex2200 i zaczynam grać na Insane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 i zaczynam grać na Insane I jak Ci idzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartex2200 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 I jak Ci idzie ? Średnio ale i tak dokończyć nie mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Średnio ale i tak dokończyć nie mogę Grasz na standardzie, tak ? Jeśli jednak na CTB to chętnie z Tobą zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartex2200 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Grasz na standardzie, tak ? Jeśli jednak na CTB to chętnie z Tobą zagram Tak gram na standardzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Tak gram na standardzie Jeśli znajdziesz chwilkę to zagraj sobie na CTB - Bardzo fajny tryb, polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ja nie wiem jak ludzie mogą grać w taiko, Dla mnie to jest imposibru. W nic nie moge trafić. moje max kombo to chyba było 30. Na zwykłym osu dobrze mi idzie, ale tego się nawet nie tykam. :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Pawii1, to jest kwestia przyzwyczajenia i gustu Ja np. preferuję tylko i wyłącznie CTB, no ewentualnie standard, aby się oderwać od ciągłego łapania owoców Każdy gra w to co lubi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nagrałem filmik jak gram w osu, chciałem się Wam pochwalić, więc wrzucam link http://www.youtube.com/watch?v=BZsXETl0Flo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nagrałem filmik jak gram w osu, chciałem się Wam pochwalić, więc wrzucam link http://www.youtube.com/watch?v=BZsXETl0Flo No fajnie D: Wie ktoś może jakiego skina ma miskof/misiek200n? PLEASE D: Uważaj na wyrażenia. - Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jotsu Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Siemka wszystkim, mój nick w osu! to jottos. Grywam od czasu do czasu dla relaksu Głównie na Taiko, ostatnio też na OsuManii, poziomy normal, czasem hard. Lubię też wbijać perfecty na easy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wie ktoś może jakiego skina ma miskof/misiek200n? PLEASE D: Tutaj masz link do pobrania: http://osu.ppy.sh/forum/t/90525 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Powiem tak, grywam sobie od jakiegoś czasu, głównie myszką. Teraz kombinuję tapować Z i X jednak nie idzie mi to kompletnie Dla mnie jest to kompletnie nieintuicyjne, może ktoś zdradzi jakieś tajniki? A nick na Osu! to Korcik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Nick w OSU!: FiskAdored Proszę o dopisanie do listy. Zawsze chętnie z kims pogram, kontakt ze mną przez gadu gadu. Jesli jestem na gadu to na 80% z wami zagram. Nie ma ze mna problemow jesli chodzi o sciaganie bitmap, Osu supporter. Gram kazdy typ beatmap od muzyki z fandomu, przez nightcore po rock i muzyke elektroniczna. Gram jedynie w trybie OSU! Classic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Tutaj masz link do pobrania: http://osu.ppy.sh/forum/t/90525 Ten 2 skin XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ja też gram od jakiegoś czasu, nick to oczywiście lerloare, możecie dopisać do listy Gram tylko w trybie klasycznym ale to też pewnie dlatego że innego nie próbowałem. Ulubiona bitmapa - Andrew W.K. - Ready to die, z animacją Cupcakes w tle. (Huehuehuehue ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ulubiona bitmapa - Andrew W.K. - Ready to die, z animacją Cupcakes w tle. Też ją uwielbiam <3 Osobiście polecam Ci tę mapkę: Big Black. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Osobiście polecam Ci tę mapkę: Big Black. Wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackHayate Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Nick na osu : Black__Hayate , proszę o dopisanie . xD Gram od czasu do czasu , gdy nie mam nic lepszego do roboty . . zwykle na normalach i hardach , czasem easy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ja mam lagi w gierkach internetowych, a co dopiero w takim osu Póki co odpuszczam ,ale gdy będę mieć nowy komputer z chęcią popykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wyczyściłem dział z 2384723423 tych samych tematów. Also: Tworzę nowy room jednak ostrzegam nie mam dużo beatmap. Nazwa gry: MLPForum hasło: Brony Zapraszam Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale macie. I dla potomnych - nie zakładajcie więcej tematów z OSU D: Poproście sobie o dział jak tak bardzo chcecie, albo coś. HAND. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Dobra, w sumie to gram sobie od czasu do czasu, ale nadal przy niektórych mapkach twierdzę, że jest to gra dla masochistów (a ci, którzy je tworzą to sadyści). Mój nick "FrostxB20", więc w razie czego można mnie dopisać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się