Skocz do zawartości

Cluvrowa radosna twórczość

Cluvry

Recommended Posts

No ta Twilight to na pewno ma to coś :RPHVO: Przypomina mi trochę dziewczyny z amerykańskich colleg'y, bo one właśnie nosiły bluzy tego typu (fajny byłby jakiś napis lub wyhaftowany herb szkoły Celestii ) Jeśli mam się do czegoś przyczepić to wydaje mi się, że nieco pogubiłeś się z ta gra świateł i cieni, ale myślę, że mało kto zrobiłby to idealnie. Czekam na więcej twoich artów. Masz zajefajny styl, który doskonalisz z pracy na pracę. :rdblink:

Dnia 10.03.2017 o 21:23, Korund napisał:

No ta Twilight to na pewno ma to coś :RPHVO: Przypomina mi trochę dziewczyny z amerykańskich colleg'y, bo one właśnie nosiły bluzy tego typu (fajny byłby jakiś napis lub wyhaftowany herb szkoły Celestii ) Jeśli mam się do czegoś przyczepić to wydaje mi się, że nieco pogubiłeś się z ta gra świateł i cieni, ale myślę, że mało kto zrobiłby to idealnie. Czekam na więcej twoich artów. Masz zajefajny styl, który doskonalisz z pracy na pracę. :rdblink:

Expand  

Wielkie dzięki za opinię :twilight2:

To prawda, pogubiłem się przy cieniowaniu. Początkowo planowałem na całej Twi wykorzystać trójstopniowe cieniowanie (Takie jak na bluzie) ale wtedy te problemy były jeszcze bardziej widoczne. 

Jeszcze raz dziękuję. Każda pozytywna opinia napełnia mnie niesamowitą motywacją :fluttershy4:

• 2 weeks later...
  Dnia 20.03.2017 o 16:41, Cluvr napisał:

Dziękuję :D 

Używam tabletu Wacom One. Najlepszy stosunek ceny do jakości dla początkującego :D 

Expand  

Wacom One Small projektowany przez Kasie Wilk. Taki czarno zielony?

Edytowano przez BeckerProPl (official)
  • +1 1

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...