Gość Ziemowit Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Dziękuję wszystkim za przybycie na drafta. Ci, którzy na drafta nie przyszli, jeżeli chcą nadal grać, niech do mnie napiszą. Sorki, ale jeżeli ja poświęcam, chociaż te 15 minut i chcę zorganizować fajny turniej, to wy też musicie się trochę zaangażować i ogarnąć się. Tylko jedna osoba spośród tych co nie przyszły poinformowała mnie o tym, że nie będzie mogła brać udziału w drafcie i za to jej dzięki. 2. Poniżej macie listę wszystkich składów: FC VanHoover Zawodnicy: 1. Vexi 2. Fic 3. Polineks 4. Immo Moon Crystal Empire Zawodnicy: 1.Zirathel 2. Patutu 3. Zexel Incredible Lyra's Hoofs Crystal Empire 1. Onyx 2. Night Sky 3. @Rainbow Guitar Timbervolves Ponyville 1. Ziemowit 2. Calevan 3. Catniss 4. @wopybookLight46 Cloudsale RT 1. Twisterrrrrek 2. Michalski9 3. Wuchta Iron Heade Crystal Empire 1. Prlixu 2. Blefar 3. Gringo38 3. Proszę kapitanów o to, by nie powtarzała się sytuacja z ostatniego turnieju. Proszę wspólnie z drużyną wybierać godzinę meczu i dojść do wniosku no i oczywiście poinformować ją w ostatecznym terminie. 3 Walkowery = Wykluczenie drużyny z rozgrywek Link do komentarza
nicoś Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 dlaczego niektórzy są na niebieskim tle Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Właśnie teraz wopybookLight46 napisał: dlaczego niektórzy są na niebieskim tle Tych osób na drafcie nie było i chciałby, aby wiedziały do jakich zespołów trafiły, dlatego je oznaczyłem. Link do komentarza
Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: Tych osób na drafcie nie było i chciałby, aby wiedziały do jakich zespołów trafiły, dlatego je oznaczyłem. Z tego co wiem, to Onyx do mnie pisał wcześniej i pytał się, czy chcę dołączyć i się zgodziłem. Dlaczego kazałeś mi na drafta przyjść? Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Z tego co wiem, to Onyx do mnie pisał wcześniej i pytał się, czy chcę dołączyć i się zgodziłem. Dlaczego kazałeś mi na drafta przyjść? Niestety nie uzyskałem potwierdzenia transferu w postaci screena /: Link do komentarza
Rainbow Guitar Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 9 minut temu Ziemowit napisał: Niestety nie uzyskałem potwierdzenia transferu w postaci screena /: Może zapomniał... No nic, każdemu się zdarza, nie ma co go winić. Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MBBMl4qxDMbjmCWzyl3aClI84G6VMi8QZ63SJna6-YQ/edit?usp=sharing Powyżej terminarz, tabela oraz statystyki. Turniej będzie miał swój koniec ok. 26 Czerwca. Najbliższy turniej (po tym) planuję zorganizować w listopadzie. Link do komentarza
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Pokój został otwarty! Zapraszamy tych co będą grać, czyli drużyna Timbervolves Ponyville z drużyną Iron Heade Crystal Empire Link: http://www.haxball.com/?roomid=~293af62643ead2dbeed804ba3e12eed9d5954af3c027680d666e0b602366a634a Link do komentarza
Catniss Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 4.02.2017 at 23:32 Bleflar napisał: Yay! Jestem tani jak Chiński barszcz! (Diagnoza: złamana samoocena) Ja jak pół chińskiego barszcza. Przestań. Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 (edytowany) Dooobry! Za nami pierwsze dwa, a właściwie jeden mecz. Ten, który miał rozpocząć kolejkę został niestety zakończony walkowerem dla Timbervolves Ponyville. W związku z tym wydarzeniem kapitan drużyny Iron Heade Crystal Empire został zawieszony w obowiązkach kapitana do 13 Marca. Przez ten czas obowiązek kapitana przejmie @Michalski9 i on będzie informował o godzinach meczu swoją drużynę. Jeżeli @Prlixu będzie stawiał się na wszystkie terminy, zaszczytna pozycja kapitana zostanie mu przywrócona. Za to szczęśliwie odbył się mecz pomiędzy Moon Crystal Empire a Cloudsale RT. Moon Crystal Empire pokonało Cloudsale RT aż 5-1, a zawodnikiem meczu został @Patutu, który drogę do bramki znalazł aż czterokrotnie, jednego gola strzelili @Zirathel oraz @Wuchta https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MBBMl4qxDMbjmCWzyl3aClI84G6VMi8QZ63SJna6-YQ/edit?usp=sharing Powyżej terminarz, wyniki i przeróżne statystyki. Edytowano Luty 13, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza
twister Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Co się stało z discordem? . . . No przepraszam, ale jak są awantury, to niech nie cierpią inni :/ Proszę o ponowne założenie discorda... Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Właśnie teraz Twisterrrrrek napisał: Proszę o ponowne założenie discorda... Możesz porozumiewać się na konfie na forum. Przykro mi. Link do komentarza
twister Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Możesz porozumiewać się na konfie na forum. Przykro mi. Na forumie się ciężko rozmawia, bo trzeba stronę co chwilę odświeszac, a na discordzie nie. Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Właśnie teraz Twisterrrrrek napisał: Na forumie się ciężko rozmawia, bo trzeba stronę co chwilę odświeszac, a na discordzie nie. No to naprawdę ogromny problem... Link do komentarza
twister Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: No to naprawdę ogromny problem... Wielki.... Mieliśmy grac w Haxballa, a nie o jednego mema robic awanturę, i usuwac discorda. Właśnie teraz Zirathel napisał: @Twisterrrrrek Skoro Ziemowit nie potrafi utrzymać serwera to ty może zrób Mógłbym, ale nie wiem czy Ziem się zgodzi. 1 Link do komentarza
twister Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Cicho jak u mnie w domu.... Link do komentarza
Michalski9 Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 7 godzin temu Ziemowit napisał: kapitana przejmie @Michalski9 i on b wtf? Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 20 godzin temu Zirathel napisał: @Twisterrrrrek Skoro Ziemowit nie potrafi utrzymać serwera to ty może zrób Jeżeli milionom ludzi się nic nie podoba, to nie da się do chuja utrzymać. 19 godzin temu Prlixu napisał: mniej komuny, więcej luzu Dziękuję bardzo :). Serwery sobie róbcie okej, ale jak wam turniej nie pasuje to nie musicie brać w nim udział Link do komentarza
Michalski9 Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Czy nie można tych wszystkich terminarzy i ważnych rzeczy dać w pierwszym poście? Nie byłoby łatwiej? 1 Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Panowie, panowie, panowie, ważne! Przeczytajcie ten post, jest dość ważny. Jeżeli z tego turnieju ma coś wyjść musimy na miarę naszych możliwości szanować się wzajemnie. Na to, że nie lubimy danej osoby nic nie zaradza, ale i nie mam zamiaru się w to wtrącać. Ja mogę się przyznać, że rozpocząłem dramę zamiast uspokoić siebie i przy okazji was, ale zrobiłem inaczej. Cóż, każdy popełnie błędy, ale ja popełniłem błąd kardynalny. ALE warto było zachować spokój i nie obrażać mojej osoby. Może inaczej nie rozumiem, ale wtedy nie piszcie nic do mnie, bo a nóż sytuacja powróci do normy i będzie okej. A tymczasem wyzwiska, kpiny. No sorki, może mam pusty łeb, jak to ktoś ładnie ujął, ale żadnego z was nie obraziłem i liczyłem, że wy też tego będziecie się trzymać. I z tego wydarzenia wyciągnąć trzeba wnioski na przyszłość. Każdy z was, ja, też. I tym postem zakończę temat kłótni. No, bo jak widzicie przez kłótnie między innymi trzeba przełożyć mecz. I nie chcę widzieć następnych postów, bo przeciąganie kłótni nie będzie służyło niczemu dobremu. Dobranoc Link do komentarza
Polineks Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Jakie wyzwiska? Co się działo? Link do komentarza
Polineks Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Skoro tak mówisz to nie wnikam Link do komentarza
Gość Ziemowit Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 7 minut temu Zirathel napisał: Ciekawe kto tak mógł 5 minut temu Prlixu napisał: Ciekawe Nie ma sensu drążenia jakiegokolwiek elementu kłótni. Ironia nic nie pomoże Link do komentarza
Night Sky Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 A jaki mecz zostanie przełożony ? Link do komentarza
Recommended Posts