MaxyBlack Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 witamy i zapraszamy na nocne imprezy na SB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 O yay... Ja jestem przecież pegasis! (Szuka panelu użytkownika...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Witam nowo przybyłego! Mam nadzieję, że znajdziesz tu wielu nowych przyjaciół i miło spędzisz czas! Have a good time Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 No to możem ja. Oskar, załozyłem konto 2min temu, jestem z 98:D, interesuje się informatyką, lubię naprawiać telefony i grać w gry. Oczywiście uwielbiam MLP:FiM, mieszkam w woj. śląskim w Sosnowcu, słucham metalu no i rocka np: Iced Earth, Powerwolf, Sabaton, Szwadron97. No i moge jeszczę dodać, że nie mam ulubionego kucyka chociaż moimi faworytkami są Luna, RD i Applejack. P.S Aha teraz mi się przypomniało forum odkryłem dzięki FGE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Siemka Oskar ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Witaj wladek911! Ja też jestem z 98.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Witaj bracie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Witamy na forum! Powerwolf, Saboton... Good Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Powerwolf, Sabaton, myślałem, że Wojxar ruszył wreszcie rzyć i zaczął się udzielać. No i RD Tak czy inaczej, witam na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 20, 2012 Share Napisano Marzec 20, 2012 Coś dość sporo osób Sabatona tu słucha ^^ Witam, witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 20, 2012 Share Napisano Marzec 20, 2012 Sabaton powiadasz? Myślę, że będziemy się dogadywać. Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Sabaton YaY! Witam w forumowym gronie i życzę miłego pobytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Miło powitać swojego na forum Łódź powoli przejmuje forum XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 No wreszcie przybywa ludzi z łódzkiego! Witam! ... P.S. Wybierasz się na łódzkiego pony meeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Tym razem nie przegapie! dobrze pamietam, ze za tydzień w sobote o 14? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Za tydzień już?? Ja myślałem że 14 kwietnia ma być... xD Trzeba sprawdzić. Btw... Przydałby się temat jakiś o tym, żeby ludzi z forum zwołać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Ja też prawdopodobnie będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Witam sebka, życzę miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 To skoro ja zotałem już przywitany to i mogę przywitać Serdecznie Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWnajki Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Witajcie bracia i siostry (bo nie wątpię że takie osoby tu występują). Nazywam się RWnajki ale me imie brzmi Szymon. Obecność moja jest spowodowana zaproszeniem dwóch psychopatycznych ludzi, którzy zresztą uważają się za normalnych a chodzi o Wojxara i Warmena (oni uwazaja się za normalnych...). Wszystko zaczęło się.... Zresztą nie będę tu się rozpisywał. Pozdrawiam Rwnajki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Warmen normalny... hmm ciekawe xD. Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Jestem normalny, nieprawdaż? Witaj na forum, Szymonie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Witam na forum i życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się