ThatIsSoSad Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Chodzisz do szkoły i pijesz Frugo... Rozległe zainteresowania:P Wiem, wredna ze mnie bestia. W każdym razie witam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 @ThatIsSoSad Nie no frugo jest dobre ale teraz znacznie bardziej chrzczone i niema już tego swoistego smaku co kiedyś , podobnie jak z Kubusiem ostatnio myślałem że piję wodę smakową a nie sok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Modeluje w 3d maxie 2012, efekty w Adobe After Effects CS5 Podszkoliłbyś mnie? Witaj, Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 WHITE: Chętnie pisz na moje gg, postaram się wytłumaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 WHITE: Chętnie pisz na moje gg, postaram się wytłumaczyć Trochę już sobie sama radzę po obejrzeniu miliona tutoriali, ale jakby coś mi trzeba było to napiszę Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Mam na imię Domi. Mam 13 lat. Mieszkam niedaleko Krakowa. Jak wiadomo chodzę do szkoły. Piję nałogowo Frugo... Mieszkasz niedaleko Krakowa, i pijesz frugo? Już cie lubię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Frugo <3 najlepsze czarne i zielone Ja tam najczęściej piję oranżadę Heleny (najlepsza biała i czerwona ) Witam wszystkich nowo przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Domi - miło mi Cię poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Frugo <3 najlepsze czarne i zielone Ja tam najczęściej piję oranżadę Heleny (najlepsza biała i czerwona ) Witam wszystkich nowo przybyłych Widzisz, moje ulubione frugo to zielone i czarne. A w szkole przezywają mnie Frugoholiczką. I mam tęczowe frugo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Rawr, sporo was, znowu. I dobre :3 Witam bardzo (coś mi tu chyba niepoprawnie wyszło :I) was na forum. Aż trzy strony prawie przybyło w temacie, więc pewnie i nowych bronies i pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 witam wszystkich nowo-przybyłych i życzę dobrej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Hm, wypadało by sie przedstawic jesli mam zamiar zabawić tu dłuzej, co? Zatem moje imie mozecie odszyfrować z mojego nicku, jestem z rocznika 94. MLP: FiM oglądam od około roku. Głowne zainteresowania to motoryzacja i informatyka, nie pogardzę też dobrą książką z gatunku fantasy (LoTR, HP , Saga Wiedźmińska itp). Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, jednakże w głownej mierze jest to hard rock tudzież metal (AC/DC <3 Guns n' Roses, Metallica, Sabaton etc.) Zatem mozna by rzec iż jestem metalem (mam dluuugie wlosy ) oglądającym kucyki ^^ Na koniec ulubione postacie z serialu; Pinkie Pie i Rarity Czemu nikt nie lubi Rarity? :( W przyszlosci chcialbym zająć się tłumaczeniem np fanficów, jesli znajdzie sie "miejsce", angielski znam na poziomie b.dobrym a i czasu mam pod dostatkiem Zobaczymy co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Czemu nikt nie lubi Rarity? :( No sorry, u mnie Rarity jest na 1 i 1/2 miejscu (na 1 Luna). I Witam cię na forum jako pierwszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witaj R2 i powiem ci że też bardzo lubię Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witamy cię w naszych skromnych progach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych. Kurcze ale się nas dużo robi Kolejny Ludzie do dyskusji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Aloha wszystkim nowym na forum. Mam nadzieję, że poczujecie się u nas jak na hawajskiej plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witaj R2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 WITAMY CIĘ R2 baw się dobrze Bana nie złów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witajcie, witajcie. Takiego powitania się nie spodziewalem Dziekuje wszystkim, mam nadzieje że będzie nam się miło współistniało na tym forum @Bluedraft O bana się nie martw, rzadko takowe dostaję na forach :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Nie przeglądałem tego tematu od kilku dni, wchodzę, a tu z ponad 10 stron doszło. Więc witam wszystkich którzy dołączyli do forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 No paczcie tylko! Ile nowych użytkowniczek i użytkowników. Aż się serce raduje! Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam nowych. @R2 Rarity się nie lubi, Rarity się ubóstwia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam wszystkich nowych na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się