Guzik Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Jak ja dawno tu nie witałem nowych ludzi Witajcie nowi, mam nadzieję (jaką nadzieję, to jest pewne na 120%) że spędzicie tu miło czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam was wszystkich! Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Jeśli chcesz wkurzające wszystkich powitanie chwalące Khorna przejdź to punktu 1.Jeśli nie to przejdź do punktu 2. 1.Witajcie nowi wyznawcy Khorna!Mam nadzieję że tak jak ja pozostaniecie na dłużej by chwalić jego imię! 2.Pozdrawiam wszystkich nowo przybyłych i mam nadzieję że napotkacie tu ciekawych ludzi i zostaniecie z nami ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Jestem Marcin. Mam 16 lat. Nie spodziewałem się, że jest tu tyle chłopaków którzy lubią MLP. Cieszę się, że nie jestem sam. ; ) Mój ulubiony kucyk to Twilight Sparkle chociaż bardzo lubię je wszystkie. Wydaje mi się, że byłoby fajnie gdyby ludzie na całym świecie żyli podobnie jak te kucyki tzn. wszystko ma swoje miejsce i wszyscy umieją sobie nawzajem pomagać. To tyle o mnie. W dużym skrócie opowiedziałem o moich poglądach. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Witaj I tradycyjnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam serdecznie swojego imiennika i miłośnika Twilight Sparkle. Cieszę się, że do nas dołączyłeś, życzę ci miłej zabawy : ) Pozdr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Hello. Fajnie zobaczyć każdą nową osobę na forum. Niestety White mnie wyprzedziła, ale i tak: Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Cześć Marcin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Wielkie SIEMA Marcin witaj na forum baw się dobrze Heh kawę i kanapki niestety dostaniesz jutro bo Prorok Kanapki poszedł spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Wydaje mi się, że byłoby fajnie gdyby ludzie na całym świecie żyli podobnie jak te kucyki tzn. wszystko ma swoje miejsce i wszyscy umieją sobie nawzajem pomagać. hej Marcin, miło ze nasze forum się powiększa. zgadzam ssie z twoja ideologia, lecz może być trudno przez tzw hejterow, ale jak to mówią: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Nawet nie spodziewałem się takiego powitania na forum. Już ktoś mi zwrócił uwagę więc dopiszę: Słucham głównie rock'a, ale też często tego co w ucho wpadnie. Nie gram na żadnym instrumencie, ale robię ze znajomymi własne filmy. : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Witaj i miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Witajcie wszyscy nowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 witam wszystkich nowych i miłego spędzania czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Łoooł ile stron mam do przeczytania :F Witam wszystkich przybyszy. Obyście się tutaj nie nudzili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Tak ... a więc ... witam wszystkich nowych ... miłej zabawy życzę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Jestem Edek rocznik 96 interesuje sie informatyka i lubie ogladac kucyki From Brzeg Opolskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Welcome to the herd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Witaj Edek heh kolejny informatyk witaj na forum baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 jest na coraz więcej. miło cie poznać Edku, a za to ze interesujesz się inforamtyka i lubisz RD masz od Derpy wielkiego HUG'a http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=mlfw3139derpyhug.png&res=landing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Witaj Edku. Życzę miłego pobytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Cichy ty naprawdę zaczynasz opanowywać forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Hmmm. Pozdrawiam nowych (Kurcze! Wystarczy tutaj pisać, co druga-trzecia strona, i pod koniec miesiąca masz z dwadzieścia postów na koncie!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się