War Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Lauro. Witamy na forum :3 Zastanawia mnie tylko jak można robić 3 OC dziennie? Chyba, że robiłaś je bez historii, tylko obrazki... Witam także tych, którzy przybyli na poprzednich stronach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich nowych urżytkowników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam nowych. *brohoof* /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Cześć Laura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Imię: Daria <3 Wiek: 12 c; Ulubiony kuc: Fluttershy Hobby: MLP:FiM, śpiewanie, komputer xD Ulubiony kolour: czerń i biel Miszkam w: Tychy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Hej Daria ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Dario. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się bawiła na forum, a czas spędzony na nim nie będzie czasem straconym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ja mam na imię Ania, mam 14 lat (jeszcze troche do 15 ). Lubię MLP ;D i Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Aniu :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ja się przedstawiłam, to też witam, więc.... No elo!! No dobra za daleko z tym koksem może po prostu.... witam. Niee... zbyt poważnie. Dobra... powiem po prostu cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Aniu. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się bawiła na forum, a czas spędzony na nim nie będzie czasem straconym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Lauro, Dario i Aniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witajcie na forum nowe pegasisters ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witajcie na forum, Dario i Aniu. /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witamy wśród nas^^ Coraz więcej ludzi.Poniaki zbierają armię do ataku na Mordor! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Wielkie SIEMA !!!! dla wszystkich nowych na tym forum bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ano witojcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ekhem, ekhem. Życze miłej zabawy na forum wszystkim nowo przybyłym Welcome to the herd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Tradycyjnie - witam nowych, a w tym przypadku raczej nowe, rozdaję po kanapce i herbacie (niektórzy są na kawę za młodzi jeszcze:P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Nazywam się Michał, interesuje się informatyką. Oczywiście musowo jestem fanem My Little Pony Friendship Is Magic i Uwielbiam Pinkie pie za jej osobowość. PS Ostatnio usiłuję nauczyć się animacji Pinkie Pie(co niezbyt mi wychodzi) w programie Adobe Flash CS5, jednak w planach jest modelowanie 3D i zrobienie jakiegoś krótkiego filmiku o kucyku. Jednak barak mi doświadczenia i poszukuje jakiś poradników/kursów tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swag Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam! Mikołaj, 16 lat, świeżo upieczony Brony, pochodzący z odległej wioski z tramwajami, bliżej znanej jako Szczecin. Oprócz MLP, interesuje się też ASG, techniką, informatyką, pilotażem, militariami i downhillem. Mam nadzieję że wasze forum pozwoli mi bliżej poznać ciekawostki o naszej ulubionej kreskówce i że znajdę tu dużo ludzi, z którymi warto pogadać na różne tematy. *Brohoof na przywitanie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 I kolejny do stada! (Szczecin? toż to koło Gryfina!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Brohoof! Witaj na forum, Mikołaju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swag Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 I kolejny do stada! (Szczecin? toż to koło Gryfina!) Nie inaczej. Wyczuwam spotkanko w przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się