Pate Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Witam was w tym jakże zanym ekchem! nudnym temacie w dziale rysunków, już jutro powinien się pojawić pierwszy rysiaj, będe się starał wstawiać je raz dziennie, ale nic nieobiecuje. Do nexta. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Pożyjemy zobaczymy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 A jak jutro pierwszy rysiaj się nie pojawi, to temat poleci do kosza. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 22 minuty temu Cahan napisał: A jak jutro pierwszy rysiaj się nie pojawi, to temat poleci do kosza. Artysta potrzebuje czasu! Nigdy nie można przeszkadzać artyście... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 The clock is tickin' W sumie się wszyscy podśmiewają, a to jeszcze będzie coś takiego że opadną nam szczeny, hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 9, 2017 Autor Share Napisano Marzec 9, 2017 2 godziny temu Lemi napisał: The clock is tickin' W sumie się wszyscy podśmiewają, a to jeszcze będzie coś takiego że opadną nam szczeny, hehe Ja słabo rysuje więc niezabardzo i dotego mlp zaczołem rysować od niedawna. Elo elo. Jak mówiłem tak i oto som moje rysiaje. Może nie są najpiękniejsze, nawet tego rysunkiem nazwać niemożna, ale to tylko znaczny szczegół XD. Oto ma pierwsza praca: Nogi za chude, ma zeza. Kedyny z czego jestem dumny to ze słuchawek bo pierwszy raz mi wyszły. A oto praca numer2: Nic mi nie wyszło ;-; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Wytrzeszcz i zez dobreeeeeee wincyj dawaj, teraz zez rozbierzny ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Jak na początki to nawet nieźle. Poćwicz i będzie super. Sprubój kiedyś narysować jakąś kucykową karykature. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 9, 2017 Autor Share Napisano Marzec 9, 2017 3 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: Wytrzeszcz i zez dobreeeeeee wincyj dawaj, teraz zez rozbierzny ^^ Już ide go robić ;D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Na pewno lepiej aniżeli ja bym to zrobił. Ale zgadzam się z przedmówcą, spróbuj zrobić karykaturę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 10 minut temu Lemi napisał: Na pewno lepiej aniżeli ja bym to zrobił. Ale zgadzam się z przedmówcą, spróbuj zrobić karykaturę Ja nawet kopyt rysować nie umiem, bo krzywe wychodzą jak u 90 letniej babci xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Tytuł mówi o tym temacie więcej niż się spodziewałam No... Jakby Ci to... Korzystaj z wektorów i anatomii, będzie lepiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 @Bleflar Wektory to dobry deal dla początkujących. Pozwalają zapoznać się z anatomią i podstawowymi zasadami tego jak zachowuje się ciało w różnych pozycjach. Zazwyczaj są bardzo pomocne. A konstruktywną krytykę trzeba przyjąć na klate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 a ja mam wyebane i rysuje zazwyczaj to co widzę przede mną Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 2 minuty temu Mielcar napisał: a ja mam wyebane i rysuje zazwyczaj to co widzę przede mną Pokaż ukrytą zawartość Wiesz że to jest jak chamska reklama, bo na czyimś temacie to wstawiłeś xD Dlaczego pierwszej pracy nie widać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 @ToxicMasterUzi to nie jest reklama, jeśli nie ma produktu inaczej: nie rysuje tak często by się przejmować, no chyba że ktoś poprosi Bardzo mi się podobają maziaje, ale imo musisz jeszcze troche poćwiczyć... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 12, 2017 Autor Share Napisano Marzec 12, 2017 Uczem sie rysować. Wpisałem w google grafika Mlp base i paczając na jakieś zdjęcie prubowałem je narysować. Tu macie narazie wszystkie jakie dotej pory "narysowałem". Zostawcie znicz bo nawet paczając na zdjęcia nic ładnego nie narysuje [*] 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Mi się podoba, bo sam bym lepiej nie narysował ale wkoncu muszę zacząć ale mi się nie chce, nie mam motywacji : ( panie premierze jak żyć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 12, 2017 Autor Share Napisano Marzec 12, 2017 @ToxicMasterUzi Życie dobrze tylko z chęciami słabo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 (edytowany) Jest lepiej. Damn, jest o wiele lepiej. Uwielbiam postęp! Ćwiczenie na suchych pozach jest spoko, możesz spoko dodawać do nich grzywy też będzie dobrze. Edytowano Marzec 15, 2017 przez Enimean 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Z rysowania od ręki dużo nie wyjdzie. Ogarnij anatomię "szkieletową" - kółka i linie pomocnicze, które pomagają ogarnąć sylwetkę - oraz budowę ciała prawdziwych koni. Gdzie są jakie stawy, kości, takie tam szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 15, 2017 Autor Share Napisano Marzec 15, 2017 2 minuty temu Ylthin Maruda napisał: Z rysowania od ręki dużo nie wyjdzie. Ogarnij anatomię "szkieletową" - kółka i linie pomocnicze, które pomagają ogarnąć sylwetkę - oraz budowę ciała prawdziwych koni. Gdzie są jakie stawy, kości, takie tam szczegóły. Ogarniałem to w 2 pierwszych rysunkach w tym temacie i nie za bardzo wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Jak te kółka pomagają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Właśnie teraz ToxicMasterUzi napisał: Jak te kółka pomagają? Pomagają zrobić "idealnie" okrągłą głowę i resztę ciała. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 9 minut temu Rapid napisał: Pomagają zrobić "idealnie" okrągłą głowę i resztę ciała. Ale te kółka trzeba jeszcze wymiarowe zrobić prawda? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się