Niklas Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Bo nie pamiętałem koloru, dopiero teraz zobaczyłem na skrinie A na nim widzę tylko pomarańcz, bez czerwieni. Link do komentarza
Eva Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Zależy na którym screenie. .-. Na jednym ma czerwień bardziej, na drugim taki pomarańcz. O, z MLP Wiki: Nawet tam są screeny i z takimi, i z takimi okularami. Zależy od jasności sceny w danym momencie. - Oba screeny pochodzą z MLP Wiki. Oba przedstawiają niemalże taką samą sytuację (w tym odcinku była trochę akurat tak pokazywana w okularach), a jednak jeden jest jaśniejszy, a drugi ciemniejszy. Przy czym moim zdaniem żaden nie ma idealnej kolorystyki, bo Rarity nie ma pełnego koloru włosów - na tamtym taki lekko wyblakły, a na tym chyba odrobinkę za ciemny. .-. Link do komentarza
Neiter Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Według mnie to jest pomarańcz Link do komentarza
Eva Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Możemy jeszcze pobrać kolor i zobaczyć kod RGB. .-. Tak z informatycznego punktu widzenia. Tylko nawet informatyk będzie miał problem z określeniem, co jest pomarańczowe, a co czerwone. Gdzie ta granica. Chyba że policzymy średnią od 'czystej' czerwieni (#ff0000) do pomarańczu (nie pamiętam kodu, ale żółty to #ffff00, ale zwykle używany pomarańcz nie jest w połowie między czerwienią a żółcią) i zobaczymy gdzie się znajdzie nasz kolor. Link do komentarza
War Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Uznajmy po prostu, że są pomarańczowo czerwone. Amen. Link do komentarza
Xyz Napisano Październik 18, 2011 Autor Share Napisano Październik 18, 2011 Dobra dobra - jest remis. Zaraz dam następne pytanie. O! Mam: Na jaki kolor włosów Rarity zmieniła Wielka i Wspaniała Trixie :heart:? a)czerwony b)czarny c)zielony Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Zielony. SUCH AN AWFUL AWFUL COLOR Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 dokładniej to one były zgniło zielone. Ale odpowiedź C Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Oczywiście C. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 C). Za łatwe Link do komentarza
Xyz Napisano Październik 24, 2011 Autor Share Napisano Październik 24, 2011 C). Za łatwe A więc na życzenie Flutteryay dam trochę trudniejsze Jakiego koloru (ech, znowu ten kolor ) była maseczka na twarzy Rarity podczas podróży pociągiem do Appleloosa? a)fioletowego b)niebieskiego c)zielonego d)żółtego Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 c. Zielona. Za proste. A na oczach miała plasterki ogórka. EDIT: Mógłbym ja zadać pytanie? Link do komentarza
Xyz Napisano Październik 25, 2011 Autor Share Napisano Październik 25, 2011 c. Zielona. Za proste. A na oczach miała plasterki ogórka. EDIT: Mógłbym ja zadać pytanie? No dobra, ale tylko jedno ;P Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Czym diamentowy pies wywołał u Rarity płacz? (ten wysoki chudy, zielone oczy). I w co Rarity przekształciła słowo diamentowego psa? Link do komentarza
Neiter Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Tym, że nazwał ją koniem zaprzęgowym? Czy jakoś tak Ale przekształciła to na "muł". Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Blisko a jednak wciąż tak daleko. Maciej jeszcze dwie próby. No ale żeby Avatar Rarity nie wiedział takiej rzeczy a zwykły Brony wie? To aż wstyd. Link do komentarza
Applejuice Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Nazwał ją mułem, a ponieważ muły są brzydkie, Rarity pomyślała, że ten pies uważa ją za brzydką. Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Applejuice win! Link do komentarza
DeckTone Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Mógł bym zadać pytanko? W jakim celu Rarity Ukróciła sobie ogon, gdy z przyjaciółkami szukała elementów Harmonii? a) do zrobienia mostu b) aby sporządzić wąs c) aby wytrzeć przyjaciółki d) bo go zniszczyła Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 odpowiedź B Link do komentarza
Xyz Napisano Październik 25, 2011 Autor Share Napisano Październik 25, 2011 odpowiedź B Następny razem gdy ktoś zada pytanie bez mej zgody - usunę je. Narazie odpowiadajcie na pytanie użytkownika DeckTone, dopóki nowego nie wymyśle. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 26, 2011 Share Napisano Październik 26, 2011 B - za łatwe z tymi podpowiedziami Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Październik 26, 2011 Share Napisano Październik 26, 2011 jak już wszyscy mówili poprawną jak najbardziej odpowiedź to dziękuję. ale się wypowiem że B z nagrodą w A Link do komentarza
Xyz Napisano Październik 27, 2011 Autor Share Napisano Październik 27, 2011 Tym razem pytanie otwarte: Jak Rarity zdobyła swój uroczy znaczek? Najlepsza odpowiedź (wg. mnie :> ) wygrywa. Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 28, 2011 Share Napisano Październik 28, 2011 Proste i z mojej perspektywy podchwytliwe. Jak? Ozdabiając stroje do szkolnego teatrzyku najróżniejszymi klejnotami przez co były perfekcyjne na 120% Dlaczego odpowiedzi jest taka a nie inna? Ponieważ nasz drogi Xyz nie pytał się Czym = rogiem jednorożca lub Kiedy = kiedy odkryła skałę wypełnioną klejnotami. Jedno słówko a zmienia zupełnie całą wypowiedzi czyż nie? Link do komentarza
Recommended Posts