Spoiler Cat Napisano Listopad 26, 2011 Share Napisano Listopad 26, 2011 ze 3 czyli b Link do komentarza
Elizabetta Napisano Listopad 26, 2011 Share Napisano Listopad 26, 2011 Odp. ... B z tego co pamiętam. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Listopad 26, 2011 Share Napisano Listopad 26, 2011 A ja dam a xd Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 26, 2011 Share Napisano Listopad 26, 2011 Też mi się wydaję, że trzy razy. Link do komentarza
Xyz Napisano Listopad 29, 2011 Autor Share Napisano Listopad 29, 2011 Prawidłowa odpowiedź - B! Teraz pytanie otwarte: Czemu Rarity włożyła swoją głowę do śmietnika? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 29, 2011 Share Napisano Listopad 29, 2011 Głównie dlatego, że nie mogła wymyślić jakieś sensownej wymówki dla Pinkie, by nie pójść na jej imprezkę Podczas rozmowy palnęła, że nie idzie, bo "jej grzywa jest brudna". PP stwierdziła, że jednak nie, co... zmusiło Rares do takiego... radykalnego rozwiązania (ale pomogło tez to, że kubeł był "pod ręką", czy raczej - "pod kopytem" ). Link do komentarza
Xyz Napisano Grudzień 19, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2011 Widzę, że Niklas odpowiedział zbyt obszernie nie pozostawiając szans innym ^^. Odpowiedź jak najbardziej prawdziwa i konkretna. Następne pytanie: Komu kibicowała Rarity na Derbach Wonderbolts? a)Soarin'owi b)Rapid Fire c)Fleetfoot'owi d)Spitfire Link do komentarza
Vandal Napisano Grudzień 19, 2011 Share Napisano Grudzień 19, 2011 Definitywnie C. Link do komentarza
Ecape Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Pora odkopać. Również daję odp C Link do komentarza
SystemShy Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 stawiam na C Link do komentarza
Kirara Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 C! Next please! Link do komentarza
Niklas Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 C - do kompletu Link do komentarza
Xyz Napisano Grudzień 28, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2011 Poprawna odpowiedz - C! Wszyscy swietnie odpowiedzieli. Teraz cos na szybko: Jak sie nazywa Rarity w 3 generacji My Little Pony? Link do komentarza
Kirara Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 Podchwytliwe. Ale chyba się nie pomylę, jeśli powiem, że... Rainbow Dash? *Rainbow Dash is always dressed in style...* Link do komentarza
Ecape Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 Hmm ciężkie pytanie dla kogoś kto nie oglądał poprzednich generacji (i nie będzie). Tu będę kompletnie strzelał. Jako, że wiem tylko, że w języku polskim imiona bardzo różnie brzmiały strzelam... Błyskotka może? Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 A może Rarity=>Rarity ? Link do komentarza
SystemShy Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 hmm ok jest wzorowana na 2 kucach Sparkler (kolory) i Glory (C mark) edit. zaraz zaraz w 3 to ona chyba nazywala sie już Rarity.. tak na pewno nazwywala sie tak samo. Link do komentarza
Salmonella Napisano Styczeń 3, 2012 Share Napisano Styczeń 3, 2012 Toola Roola? Była też jedna Rarity w G3, ale niezbyt dużo wspólnego miały. Takie skojarzenie. Link do komentarza
Xyz Napisano Styczeń 3, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2012 Toola Roola? Była też jedna Rarity w G3, ale niezbyt dużo wspólnego miały. Takie skojarzenie. Właśnie chodziło mi o tą Rarity, tak jest napisane na wiki, więc taką odpowiedź uznaję za prawidłową. She shares her name with a G3 pony who was voiced by Cathy Weseluck Pytanie specjalne W którym odcinku miała zagrać Rarity, lecz ostatecznie została wycięta z odcinka? a)Luna Eclipsed b)Call of the Cutie c)Fall Weather Friends d)Feeling Pinkie Keen Link do komentarza
Salmonella Napisano Styczeń 3, 2012 Share Napisano Styczeń 3, 2012 A Luna Eclipsed Miała być opryskana przez Derpy. Następnie miała uszyć mega-różowiutkie uybranko dla Luny (bo to księżniczka etc), a Luna miała je podrzeć. I biedna Lunka miałą mieć strzępy materiału między zębami, a Pinkie zinterpretować to: "Ona właśnie zjadła jakąś księżniczkę!". Link do komentarza
Xyz Napisano Styczeń 16, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2012 Prawidłowa odpowiedź - A! Następne pytanie: W ilu odcinkach Rarity wystąpiła w sukni na galę? (question by Salmonella) Link do komentarza
SystemShy Napisano Styczeń 16, 2012 Share Napisano Styczeń 16, 2012 wydaje mi sie ze w 3 odcinkach. Link do komentarza
Porter Napisano Styczeń 18, 2012 Share Napisano Styczeń 18, 2012 Podobnie jak system: 3 . 2 razy przed galą (Problem z biletem i Modna na sukces) i raz na gali. @down Faktycznie, pomyliłem się. Źle przeczytałem pytanie (Ile razy była pokazana suknia:-/) A o Ptaszku w kopycie zapomniałem:blush: Link do komentarza
Recommended Posts