Dex Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Witam, Nowy w fandomie nie jestem. Ale na tej stronie u Was owszem B^) Sam o sobie nie mam za wiele ciekawego do powiedzenia ale już kilka lat z kucykozą mam do czynienia /o tytuły kombatanta się jeszcze nie upominam/ Czytałem amatorskie opowiadania, próbowałem coś pisać w zakresie własnym jak i z innymi osobami. Poglądy natury politycznej i filozoficznej mam nieco rozbieżne i nie pasujące do sztandaru magii przyjaźni. Ale serial mam prześledzony. Gryzę, ale tylko czasami. Pozdrawiam! Dex. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Priviet! Mam nadzieję, że forum nie pożre Cię za szybko :P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Z tymi poglądami to pewnie nie raz sobie rękę podamy. Przez te prawie 5 lat, co tu jestem, jesteś druga osobą, z którą się przywitałem. Doceń to, przy okazji mrużąc oczy na me ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Następny rusofil? Meh... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Siemasz kolezko : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 A więc oficjalne przywitanie Aloha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Cześć ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Hello! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Witaj na naszym forum Rozgość się i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Witamy na tym jakże "cudownym" forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Marzec 17, 2017 Share Napisano Marzec 17, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 17, 2017 Share Napisano Marzec 17, 2017 (edytowany) 15.03.2017 at 23:27 Talar napisał: Z tymi poglądami to pewnie nie raz sobie rękę podamy. Przez te prawie 5 lat, co tu jestem, jesteś druga osobą, z którą się przywitałem. Doceń to, przy okazji mrużąc oczy na me ego. Co do poglądów, to na biurach Dex był dowódcą FOL. A uwierz, ma przeszkolenie w dowodzeniu Co do historii mojego znajomego, którego ksywa DEX, została wymyślona przeze mnie osobiście, a pochodziła bodajże od avka z jakim się u nas pojawił... Gość wpadł w fanfik ostatnia rzecz na kanale miska. Tyle chyba mogę o tym przyjacielu zdradzić... A co do wspólnie pisanych fików? Spoiler Szczerze polecam opowiadanie Pamiętam te kilkanaście dni, kiedy pisaliśmy o przygodach naszych bohaterów, fik idealnie pokazuje naszą kuczą filozofie... @DexPisałem to już wcześniej, ale zrobię to tu oficjalnie. Witam przyjacielu na największej polanie, zrzeszającej nasze Polskie Stadko Witaj w centrum Polskiego fandomu i baw się dobrze. A do tego huga od Flutterki, łap coś smniesznego od Scoobyego Spoiler Edytowano Marzec 17, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dex Napisano Marzec 18, 2017 Autor Share Napisano Marzec 18, 2017 Dziękuję za powitanie. Miło ^^ 15.03.2017 at 23:42 Grotesque Pawlex napisał: Następny rusofil? Meh... Kulą w płot. Postaram się Ciebie łagodnie rozczarować. Dex. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Priwiet tawarisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Witaj Towarzyszu! Miłego kucykowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się