Dmitrij Napisano Sierpień 25, 2017 Share Napisano Sierpień 25, 2017 Witaj Colgate/Minuette! 1. Czy czytasz jakieś książki, a jeśli tak to jakie? 2. Co sprawia, że twoja grzywa jest taka świeża i orzeźwiająca? :3 3. Jaki jest najlepszy żarcik jaki znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 26, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2017 16 godzin temu, Dmitrij napisał: Witaj Colgate/Minuette! 1. Czy czytasz jakieś książki, a jeśli tak to jakie? 2. Co sprawia, że twoja grzywa jest taka świeża i orzeźwiająca? :3 3. Jaki jest najlepszy żarcik jaki znasz? 1- Czasami czytam przygodowe lub kryminały Twilight mi takie poleciła 2- Moja grzywa orzeźwiająca ? Jak słodko :3 Sama nie wiem po prostu dbam o higienę...aż mnie zawstydziłeś 3- Spotyka się dwóch kolegów i jeden pyta drugiego: -Czemu jesteś taki przybity ? -A bo dziś taki jeden zabrał mi dużo pieniędzy i jeszcze ząb straciłem :c -Dresiarz ?! -Nie...dentysta 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 1) Ile zazwyczaj dajesz znieczulenia i ile ono trzyma? 2) Skoro jesteś dentyską, to dlaczego twój znaczek to klepsydra? 3) Czy rekomendujesz pastę Colgate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 5, 2017 Autor Share Napisano Listopad 5, 2017 Dnia 22.10.2017 o 14:13, Forest Wind napisał: 1) Ile zazwyczaj dajesz znieczulenia i ile ono trzyma? 2) Skoro jesteś dentyską, to dlaczego twój znaczek to klepsydra? 3) Czy rekomendujesz pastę Colgate? 1- Znieczulenia daje tyle ile trzeba. Trwa przy znieczulaniu miejscowym do 2 godzin, przy przewodowym do 3. 2- Znaczek nie oznacza zawodu tylko talent. Moja przyjaciółka Lemon Hearts pracuje na zamku i urządza przyjęcia dla dyplomatów itd. a jej znaczek to serca 3- Jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 1. Badałaś kiedyś księżniczki? 2. Przyjmujesz źrebaki, czy tylko dorosłe kuce? 3. W jaki sposób uświadamiasz pacjentom, że zabiegi to nic strasznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 7, 2017 Autor Share Napisano Listopad 7, 2017 Dnia 5.11.2017 o 21:42, Deerloud napisał: 1. Badałaś kiedyś księżniczki? 2. Przyjmujesz źrebaki, czy tylko dorosłe kuce? 3. W jaki sposób uświadamiasz pacjentom, że zabiegi to nic strasznego? 1- Celestie czy Lune to nie ale Twilight jak najbardziej w końcu to moja przyjaciółka 2- Źrebaki również przyjmuje Za odwagę dostają naklejkę dzielnego pacjenta 3- Zależy co to jest plomba czy borowanie czy coś innego Ale głównie mówię że to jest dla zdrowia i że naprawdę warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaSzTaNeK Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Mam od ciebie kilka pytań - Ilu pacjentów przyjmujesz na dzień? ( spróbuj zaokrąglić ) - Ile średnio trwa u ciebie wizyta? - Co sądzisz o nowej reformie edukacjii bo mi sie akurat nią oberwało :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 Dnia 8.11.2017 o 06:37, KaSzTaNeK napisał: Mam od ciebie kilka pytań - Ilu pacjentów przyjmujesz na dzień? ( spróbuj zaokrąglić ) - Ile średnio trwa u ciebie wizyta? - Co sądzisz o nowej reformie edukacjii bo mi sie akurat nią oberwało :( 1- Zależy na jakie dni są umówieni. Lecz zazwyczaj jest to 10 może mniej osób. 2- To również zależy na co przyszli ale zazwyczaj jest to 30-40 min 3- Nie żyję w twoim kraju i nie bardzo się znam na waszych reformach więc się nie wypowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 1. Masz jakieś nietypowe marzenia nie związane z pracą? 2. Co było najpierw pasta do zębów czy szczoteczka do zębów? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 19, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2017 Dnia 12.12.2017 o 16:53, Dmitrij napisał: 1. Masz jakieś nietypowe marzenia nie związane z pracą? 2. Co było najpierw pasta do zębów czy szczoteczka do zębów? :3 1- Zawsze lubiłam śpiewać i chciałabym kiedyś zaśpiewać na scenie ale niestety wstydzę się występować na scenie :/ 2- Szczerze nie wiem ale gdybym miała zgadywać to powiedziałabym że pasta. Bo bez pasty nie byłoby szczoteczki do zębów :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 Pytanie ode mnie: 1. Co sądzisz o dawnej uczennicy Celestii, Sunset Shimmer? 2. Czy lubisz Sunset Shimmer? 3. Czy chciałabyś zwiedzić Cloudsdale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 Pytanie ode mnie: 2. Czy lubisz Sunset Shimmer? 3. Czy chciałabyś zwiedzić Cloudsdale?Skąd Minuette ma wiedzieć że istnieję ktoś taki jak Sunset? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 16 godzin temu, GlaceCordis napisał: Skąd Minuette ma wiedzieć że istnieję ktoś taki jak Sunset? Bo Minuette chodziła do szkoły jeszcze wtedy jak jeszcze była Sunset dopóki nie dowiedziała się o magicznym lustrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 Pewnie to było w stylu: ,,Znamy się tylko z widzenia.'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 Ale Minuette nie była w klasie z Sunset. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 1 minutę temu, GlaceCordis napisał: Ale Minuette nie była w klasie z Sunset. Poleciłbym ci przeczytać lub pooglądać komiks pt. "Upadek Sunset Shimmer"Tam napewno się dowiesz wszystkiego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 1, 2018 Autor Share Napisano Marzec 1, 2018 Dnia 27.02.2018 o 15:35, Jakubas18 napisał: Bo Minuette chodziła do szkoły jeszcze wtedy jak jeszcze była Sunset dopóki nie dowiedziała się o magicznym lustrze Słuchaj jak Twilight nie wiedziała kim jest Sunset Shimmer to jakim cudem Minuette miała to wiedzieć ? Minuette i Twilight chodziły razem do klasy pragnę zauważyć... Dnia 27.02.2018 o 16:23, Jakubas18 napisał: Poleciłbym ci przeczytać lub pooglądać komiks pt. "Upadek Sunset Shimmer"Tam napewno się dowiesz wszystkiego! Ten komiks według mnie nie trzyma się kupy... jak widać w komiksie Minuette, Lyra, Lemon Hearts i Twinkleshine są starsze od Twilight którą widać w tle co nie zgadza się z serialem. Dowód ? Proszę bardzo: Spoiler Spoiler Następnym razem polecam nie odwoływać się do komiksów gdyż nie każdy je czyta a niektórzy nawet nie uznają chodź jak widać niektóre nie zgadzają się z serialem Przy okazji mógłby ktoś sprawdzić czy to jest komiks wydany przez Hasbro czy stworzony przez fanów ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 1, 2018 Share Napisano Marzec 1, 2018 Zapomniałem że Komisky nie są kanoniczne ^^.A tu jest dowód że to komiks IDW: http://mlp.wikia.com/wiki/My_Little_Pony_Annual_2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 3, 2018 Autor Share Napisano Marzec 3, 2018 Dnia 26.02.2018 o 19:40, Jakubas18 napisał: Pytanie ode mnie: 1. Co sądzisz o dawnej uczennicy Celestii, Sunset Shimmer? 2. Czy lubisz Sunset Shimmer? 3. Czy chciałabyś zwiedzić Cloudsdale? Dobra może teraz ja się wypowiem ? 1- Tak jak niektórzy wspomnieli nie znam jej więc nie będę się wypowiadać o kimś kogo nie znam bo nie wypada 2- Myślę że to też podchodzi do odpowiedzi nr 1 3- Gdybym tylko mogła chodzić po chmurach to oczywiście że tak Jeśli chodzi o polecenie tam i zwiedzanie z balonu to myślę że balon nie wleci w każde miejsce więc to zwiedzenie Cloudsdale byłoby trochę niedokładne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotallyNormalGuy Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Droga Minuette... Co byś powiedziała gdyby, umm... KTOŚ był w Tobie zakochany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 26, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2018 Dnia 24.04.2018 o 19:14, TotallyNormalGuy napisał: Droga Minuette... Co byś powiedziała gdyby, umm... KTOŚ był w Tobie zakochany? Jeżeli ktoś żywił do mnie uczucia mogłabym spotkać się z nim na przykład w restauracji. Kto wie może by się okazało że jesteśmy sobie pisani Tak tylko wspomnę że ten KTOŚ musiałby być kucykiem, związek z innym gatunkiem dziwnie by jednak wyglądał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 (edytowany) Kopycio Lubisz Twilight i Lyra i jaką pastą myjesz zęby wybielająca czy zwykłą ? I co myślisz o Tavi i Vinyl ? Edytowano Czerwiec 11, 2018 przez Littlepip 02 brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotallyNormalGuy Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Witam. Nie mam za bardzo pytania... Ale mam żart. Jaka jest ulubiona pasta miłośnika horrorów? . . . . . . Creepypasta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 1) Czego nie nawiedzisz w swojej pracy najbardziej? 2) Leczyłaś kiedyś próchnice u smoka? 3) Co myślisz o batponych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts