Kruczek Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) Cóż, zabawa. Pierwsza z paru, które będą się stopniowo pojawiać w dziale. Właściwie jest to reaktywacja zabawy sprzed paru lat. Pomyślałem, że była całkiem przyjemna, więc czemu by jej nie reaktywować~ Jak trafnie (pff, oczywiście, że trafnie) zauważyłem w pierwszej wersji zabawy - Wielka i Potężna Trixie brzmi dużo lepiej niż po prostu Trixie. Zasady są proste: Wybieram usera, a waszym zadaniem jest nadać mu przydomek, proste wyjaśnienie na przykładzie ostatniego przypadku z pierwszej wersji zabawy. Jako że @Niklas nie dostał wtedy swojego przydomka, proponuję zacząć od niego. Propozycje, które już padły to: Krab Morderca jest bez serca, Morderczo Zła Papuga Nikczemności oraz Siedzący w gorącym cieniu, na miękkim kamieniu, Władca Śmiechu. Gdy zdecyduję, że propozycji jest wystarczająco żeby było w czym przebierać, user którego przydomki były podawane w temacie sam wybierze zwycięzcę. A więc, macie coś jeszcze dla NIKLASA? Pomocnik zabawy - Kim jest Niklas?Mistrz gry Opiekun działu RPG, jeśli dobrze kojarzę. Od jakiegoś czasu moderator i żelazny strażnik shoutboxa. Znany ze swojego morderczego spojrzenia, sympatii do krabów i muzyki, którą tworzy na kanale o tutaj! Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Kruczek 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) @Kruczek 5 minut temu Kruczek napisał: Mistrz gry, jeśli dobrze kojarzę. Gwoli ścisłości: opiekun działu RPG, samym Miszczem nie byłem. 5 minut temu Kruczek napisał: Morderczo Zła Papuga Nikczemności Co Fix'd ~ Kruczek Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) Wszechpotężny Dzierżyciel RPGowej Władzy Poskramiający Ideałem Kakofoniczno-Akustycznym! Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 23, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Widzę, że nie jesteście za bardzo skłonni do współpracy. Cóż, Niklas będzie musiał pocieszyć się czterema wariantami.@Niklas Morderca jest bez serca,| Morderczo Zła Papuga Nikczemności, |Siedzący w gorącym cieniu, na miękkim kamieniu, Władca Śmiechu, |Wszechpotężny Dzierżyciel RPGowej Władzy Poskramiający Ideałem Kakofoniczno-Akustycznym!. Który wydaje Ci się najlepszy? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 23.04.2017 at 16:46 Kruczek napisał: Morderczo Zła Papuga Nikczemności Dis one. Acz nie mam pojęcia dlaczego papuga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Gimlas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Punkt po trzech latach dostaje @Estelle Jestem pewien, że jeśli kiedyś wróci, to bardzo ją to ucieszy Następna w kolejce niech będzie DERP KAPITANPomocnik zabawy - Kim jest @DerpKapitan Dawniej znana jako PervKapitan lub żeńska wersja Jaskra z Wiedźmina. Lubi pierogi, kangury, sowy uszatki i Overwatcha. Ostatnio często widywana w dyskusjach na temat forumowych spraw repko podobnych i na /sb/. Sprawnie poluje na zielone guziczki i jest dobrą towarzyszką rozmów. Ciekawostka: Gdyby kiedykolwiek udzielała głosu jakiejś animacji Disneya albo Pixara, na pewno wystąpiłaby w roli pelikana. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 (edytowany) Repkowy Pirat - bo zabiera innym, daje sobie, a w najgorszym przypadku zakopuje hen daleko na bezludnej wyspie, żeby nikt nie miał. Jestem pomocny Edytowano Kwiecień 27, 2017 przez WielkiIWspaniałySoriSensei 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 (edytowany) Albo "Piracka Modliszka" Edytowano Kwiecień 27, 2017 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 W sumie nie ma nic o tym, że ja nie mogę Tutaj moja opcja: przegryw życiowy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 HajnunKapitan brzmi legitnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 godzinę temu DerpKapitan napisał: W sumie nie ma nic o tym, że ja nie mogę Tutaj moja opcja: przegryw życiowy Oho, widzę ewentualną konkurencję o tytuł xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 4, 2017 Autor Share Napisano Maj 4, 2017 Dopsz, coś czuję, że więcej odpowiedzi się nie pojawi.@DerpKapitan Wybierz najlepszy przydomek i noś go dumnie. "HajnunKapitan" "Piracka Modliszka" "Repkowy Pirat" Jako przegryw życiowy możesz być znana na morzach i oceanach stąd do Equestrii, ale w papierach musisz mieć coś w powyższych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 4, 2017 Share Napisano Maj 4, 2017 To wybieram Piracką Modliszkę bo najfajniejsze i najbardziej trafne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 4, 2017 Autor Share Napisano Maj 4, 2017 A więc Piracka Modliszka. @Lemi Punkcik dla Ciebie ^^ Kolejna osoba to nie kto inny jak DECADED Pomocnik zabawy - Kim jest @Decaded Wysłużony dla forum precel, obecny administrator. Umie w fanfiki, neko i naprawianie forum - w przeciwieństwie do Skaja (pokój jego duszy wchłoniętej przez cs go). Niektórzy twierdzą, że jest pół cyborgiem, nie udokumentowano jeszcze przypadku żeby spał, członek starej gwardii, lubi swoją szafę i drapanie za >uszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 4, 2017 Share Napisano Maj 4, 2017 Piccożerne neko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Maj 4, 2017 Share Napisano Maj 4, 2017 >neko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 4, 2017 Share Napisano Maj 4, 2017 >uszkomanta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 2, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2017 Zgaduję, że to wszystko~@Decaded Wybierz przydomek, który najbardziej Cię satysfakcjonuje. Piccożerne neko >uszkomanta >neko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 2, 2017 Share Napisano Czerwiec 2, 2017 Żaden z powyższych. Jestem Decem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 15, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Cóż, administracja zła hurr durr, nikt nie dostaje punktu w takim razie! Blame mode! Kolejna osoba to DOLAR84 Pomocnik zabawy - kim jest @Dolar84? Człowiek bądź stwór o niebywałej cierpliwości, wraz ze swoim szpadlem przemierza morza fanfików odkąd pamiętam. Administrator Wspierający, opiekun działu opowiadań. Konsekwentny w swoich obowiązkach, car baleronowego słowa pisanego. Jaki dalibyście mu przydomek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Fanfickowy potworek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Pogromca gęsich piór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Mistrz Pióra i Ogóra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Starszy skryba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts