Bertram Quist Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 (edytowany) Witam wszystkich ! Zapisując się na tą listę zostajecie nie tylko fanem Minuette ale również jej stałym klientem Zachęcam wszystkich do wpisywania się ! Stały klient ma 50% zniżki podczas wizyty w moim gabinecie ! Lista fanów/stałych klientów: 1- @Bertram Quist 2- @The Silver Cheese 3- @Cluvr 4- @Zirathel 5- @SebastianRichCountryOwner 6- @Poszukiwacz15 7- @D.E.F.S 8- @Dmitrij 9- @Nightmare Princess 10- @MLPFan 11- @KaSzTaNeK 12- @GlaceCordis 13- @Gangsta Dash 14- @Littlepip 02 brony 15- @Papeć 16- @Tempest Shadow 17- @misterspauls Edytowano Listopad 9, 2019 przez Bertram Quist 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 Niedługo będę musiał iść na przegląd do dentysty. Wpisz mnie . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 O ząbki trzeba dbać! Mnie również wpisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Maj 4, 2017 Share Napisano Maj 4, 2017 4 minuty temu Zirathel napisał: Wpisz mnie Dentysta? Oby Ci wszystkie zęby powybijał 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) Co prawda byłem ostatnio u dentystki, ale kolejne wizyty nie zaszkodzą. Zwłaszcza u Minuette Wpiszcie mnie. Edytowano Maj 20, 2017 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Jeszcze ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Wpisać! :3 Colgate ma dla mnie wartość sentymentalną i po dziś dzień umieszczam z nią Easter Eggi w moich fikach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 (edytowany) Pragnę być fanem najlepszego kucyka tła. ^^ Edytowano Sierpień 26, 2017 przez Bertram Quist Przenieś obraz do tematu Galeria Minuette gdyż tu nie jest miejsce na to. Thx :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Przekonałeś mnie do tej postaci, więc wpisz mnie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaSzTaNeK Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Prosz wpisz mnie bo ide do dentysty za tydzień ;€ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Proszę o wpisanie na liste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Proszę mnie wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Kopycio mnie też równiesz proszę wpisać I love Minuette Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Bardzo proszę o wpisanie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Moja droga Minutte poproszę o wpisanie mnie do listy fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts