Malvagio Napisano Maj 28, 2018 Share Napisano Maj 28, 2018 Uhuhuhu! Natknąłem się dzisiaj na polską wersję tej piosenki Skazy z "Lwiej Straży"! Spoiler Z jednej strony tłumaczenie na pewno mogłoby być lepsze (nie zachowano w ogóle mojego ulubionego rymu glorious-victorious, bo armia-niepokonana nijak się nie rymuje, smutek)... z drugiej - u nas Skaza nie powtarza w kółko MAM PLAN MAM PLAN tylko przynajmniej jakieś różne wariacje tego lecą. Z trzeciej strony... CHRZANIĆ WSZYSTKIE INNE STRONY, WZIĘLI BARBASIEWICZA DO TEGO! A to znaczy, że my mamy nasz oryginalny, filmowy głos Skazy, a publika anglojęzyczna musiała obejść się smakiem, mwahaha! 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 28, 2018 Autor Share Napisano Maj 28, 2018 4 godziny temu, Malvagio napisał: Uhuhuhu! Natknąłem się dzisiaj na polską wersję tej piosenki Skazy z "Lwiej Straży"! Ukryj treść Z jednej strony tłumaczenie na pewno mogłoby być lepsze (nie zachowano w ogóle mojego ulubionego rymu glorious-victorious, bo armia-niepokonana nijak się nie rymuje, smutek)... z drugiej - u nas Skaza nie powtarza w kółko MAM PLAN MAM PLAN tylko przynajmniej jakieś różne wariacje tego lecą. Z trzeciej strony... CHRZANIĆ WSZYSTKIE INNE STRONY, WZIĘLI BARBASIEWICZA DO TEGO! A to znaczy, że my mamy nasz oryginalny, filmowy głos Skazy, a publika anglojęzyczna musiała obejść się smakiem, mwahaha! Brzmi całkiem spoczko. Ps w ten czwartek na TV4 leci KL2 o 11:35 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 "Uczciwy trailer Króla Lwa" - popłakałem się ze śmiechu (piosenki! ) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 29, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2018 W sobotę leci KL1 na Disney Channel o 10:30 i 19:30 W niedzielę leci KL2 na Disney Channel o 10:30 i 19:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 5, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2018 Moim zdaniem spoko obudowa na telefon, gdybym był młodszy, to kto wie, czy bym sobie takiej nie kupił Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 5, 2018 Share Napisano Lipiec 5, 2018 A co stoi na przeszkodzie, by sobie taką sprawić? Możesz uchodzić zawsze za osobę ekscentryczną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 5, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2018 4 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: A co stoi na przeszkodzie, by sobie taką sprawić? Możesz uchodzić zawsze za osobę ekscentryczną... Mógłbym, mógłbym też zwyczajnie mieć w B co o mnie pomyślą, a i tak lepsze było by posiadanie KL, niż czegokolwiek z np MLP. Zawsze mógłbym powiedzieć, że to moja ulubiona bajka z dzieciństwa i mam do niej zwyczajny sentyment, ale jednak dziwnie czułbym się z taką obudową, wolę ustawić sobie tapetę na telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 6, 2018 Share Napisano Lipiec 6, 2018 W przypadku etui z MLP mógłbyś powiedzieć, że córka lub siostrzenica ci ją kupiła. Używasz bo nie chcesz jej zranić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 6, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2018 6 minut temu, Triste Cordis napisał: W przypadku etui z MLP mógłbyś powiedzieć, że córka lub siostrzenica ci ją kupiła. Używasz bo nie chcesz jej zranić Wśród obcych tak, ale nie w pracy, czy w domu. Nie mniej opinia obcych ludzi mnie średnio obchodzi, bo zapewne nigdy ich więcej nie spotkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 6, 2018 Share Napisano Lipiec 6, 2018 Ja tam mam tapetę z MLP na telefonie i nie mam z tym najmniejszego problemu. Jeśli obcy zobaczy trudno, a jeśli znajomy i skomentuje to zależy od komentarza. Jak mnie nie akceptuje to nie jest wart tego, by nim dłużej być. Moje życie moja sprawa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2018 Kilka ciekawostek o KL Spoiler I jeszcze jedna obudowa. Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 Bardzo ciekawa recenzja gry Król Lew: Spoiler Ja tam podziękuję, nie jestem masochistą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 18, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2018 21 minut temu, Triste Cordis napisał: Bardzo ciekawa recenzja gry Król Lew: Ukryj treść Ja tam podziękuję, nie jestem masochistą A ja w to grałem, ale nawet pierwszego bosa nie pokonałem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 Ja to mam na pegasusie... bardzo fajna gra i naprawdę wiele czasu przy niej się miło spędzało, ale nigdy nie udało mi się przejść jazdy na strusiu. To jakieś podejrzanie trudne było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 STAMPEDE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2018 Spoiler Nawet jest lekkie nawiązanie do KL1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Czy ja wiem czy lekkie. Według mnie perfidne. I to jeszcze nawiązanie do bardzo lubianej piosenki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2018 Autor Share Napisano Listopad 23, 2018 Film "Król Lew" Spoiler Wczoraj w wiadomościach nawet o tym mówili Oprócz Króla Lwa swoją ekranizację otrzymają też Alladyn, Mulan, Zakochany Kundel, Dumbo. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2018 Autor Share Napisano Listopad 25, 2018 Taka tam ciekawostka od 1:55 do 2:15 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 11, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2018 Wow, ta świąteczna piosenka w świecie zwierząt... Ogólnie moim zdaniem nie urywa, ale spoko brzmi, zwłaszcza Fulli. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 10, 2019 Autor Share Napisano Marzec 10, 2019 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 12, 2019 Autor Share Napisano Maj 12, 2019 Byłem dzisiaj w kinie na dwóch filmach i na ulotce już widać zapowiedź "Króla Lwa" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 4, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2019 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 17, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2019 19 lipca premiera filmu "Król Lew" w kinach. Ja raczej go sobie nie odpuszczę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Kupiłbym sobie taką Kiarę, ale niestety sprzedaż tylko w USA :( Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się