zizicake5 Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 pomóżcie pliss (przypadkowo nacisnełam spoiler) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj. W czym konkretnie ci pomóc? Jakbyś czegoś potrzebował lub po prostu chciałbyś pogadać to pisz do mnie. Postaram się odpowiedzieć najszybciej jak umiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizicake5 Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 co sie robi na tej stronie i oco tu chodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Na forum jest mnóstwo działów. Proponuję zacząć od jakiegoś kucyka. Potem może coś w twórczości fanów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizicake5 Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 ale jakim kucykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 (edytowany) Jakim tylko chcesz mamy tu takie działy takich postaci jak: Luna Twilight Sparkle Rarity Fluttershy Pinkie Pie Rainbow Dash Applejack Znaczkowa Liga (Cutie Mark Crusaders) Sunset Shimmer Starlight Glimmer Sunburst Sombra Discord Podmieńce Zecora Vinyl i Octavia Lyra i Bon Bon Minuette Trixie Dział Ogólny Pozostałe Postacie Nie mogę ci polecić jednego działu, bo nie wiem, która postacią jesteś najbardziej zainteresowany. Edytowano Wrzesień 15, 2017 przez Nightmare Princess 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Zawsze możesz też pisać do mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 @zizicake5 Witaj na forum Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas i znajdziesz tu coś dla siebie Takie pytanie...istnieje już konto @zizicake to przypadek ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 4 minuty temu, Bertram Quist napisał: Takie pytanie...istnieje już konto @zizicake to przypadek ? Nie, to jest jej pierwsze konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj na forum! Może napiszesz nam coś o sobie? Dam co takie pytania pomocnicze Od kiedy zasmakowałeś w koninie? Czym się interesujesz? Jak się nazywa twoja waifu? Jakiej muzyki słuchasz? Co sądzisz o wpływie zmian klimatycznych na gospodarkę światową? Baw się dobrze, Pan @Decaded patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Czy tylko ja mam wrażenie, że osoba zakładająca wątek nie ma pojęcia w jak bardzo odległe zakątki internetu trafiła? Jeżeli jednak wiesz doskonale kim jesteśmy to życzę miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Cytat w jak bardzo odległe zakątki internetu trafiła Nie przesadzasz troszkę? Ostatnio na fimfiction znalazłem kazirodczego self inserta z Rarity i fetyszem stóp z elementami femdomu. Nie pytaj. Na tej grupie dopiero zaczyna swoją podróż po wirtualnym świecie. Tutaj można czuć się bezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Wrzesień 16, 2017 Share Napisano Wrzesień 16, 2017 20 godzin temu, jasiulo napisał: Nie przesadzasz troszkę? Ostatnio na fimfiction znalazłem kazirodczego self inserta z Rarity i fetyszem stóp z elementami femdomu. Nie pytaj. Na tej grupie dopiero zaczyna swoją podróż po wirtualnym świecie. Tutaj można czuć się bezpiecznie. To i tak nic w porównaniu z niektórymi "rzeczami", które można znaleźć w internetach. @zizicake5 Witaj na forum, ja też jestem tu od niedawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 16, 2017 Share Napisano Wrzesień 16, 2017 Cytat To i tak nic W sumie racja. Wystarczy wejść na jakąś zukiergórową grupę altmedową albo neonew-age'ową, by odkryć zupełnie nowe wymiary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się