Nightmare Princess Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Dzięki. Świetne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Nie ma sprawy! Nie pospieszam I naprawdę ładny arcik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Witaj czy byłeś/byłaś by skłonny zrobić okładkę do mojego opowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) 5 minut temu, darkblodpony napisał: Witaj czy byłeś/byłaś by skłonny zrobić okładkę do mojego opowiadania? (byłaś ^^) Raczej tak, podasz linka? Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez Starray 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) Oto link do tematu na forum i opowiadani: link Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) 9 minut temu, darkblodpony napisał: Oto link do tematu na forum i opowiadani: link Przeczytam później, ale z pierwszych zdań jest to super opowiadanie! Okładkę zrobię (licz się z tym, że mam jeszcze inne zamówienia, więc nie będzie to super szybko). Jakieś szczegóły, czy mam wymyślić od zera? Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez Starray 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) Żadnych szczegółów liczę na twoją kreatywność. A odnośnie czasu to mi się nigdzie nie śpieszy, więc rysuj tak długo jak chcesz. Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez darkblodpony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) @Polineks OC'ka gotowa! Rysowałam na podstawie twojego obrazka: Spoiler A to mój rysunek: Spoiler I jak? ^^ Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez Starray 1 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Mi się podoba. Jest piękne! Na prawdę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Juu! Jakie to śliczne! Ślicznie dziękuję za poświęcony temu czas. Bardzo mi się podoba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 18 minut temu, Nightmare Princess napisał: Mi się podoba. Jest piękne! Na prawdę! 3 minuty temu, Polineks napisał: Juu! Jakie to śliczne! Ślicznie dziękuję za poświęcony temu czas. Bardzo mi się podoba Dzięki ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Róż tak jasny że aż biały 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 5 minut temu, Polineks napisał: Róż tak jasny że aż biały To jest dokładnie ten, co na twoim obrazku, tylko po pocieniowaniu tak to wygląda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Nie mam z tym problemu. Po prostu to spostrzegłem. Naprawdę śliczna praca. Jeszcze raz dziękuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 25, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2017 1 godzinę temu, Bleflar napisał: Nieźle. Chociaż muszę przyznać że gdy wymyślałem wygląd wyobrażałem go sobie inaczej. Ja na początku też, ale wyobrażenie się zmieniło podczas rysowania. Każdy wyobraża sobie wszystko inaczej ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Jak już wcześniej wspominałem, naprawdę dobrze wykonane prace. Moim faworytem jest Discord i jego kukiełkowy teatrzyk oraz Luna~^^ Przyjmujesz jeszcze jakieś zamówionka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 25, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2017 1 minutę temu, Kruczek napisał: Przyjmujesz jeszcze jakieś zamówionka? Jasne ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Och, w takim razie prosiłbym o wykonanie mojego OC. Link do tematu znajdziesz tutaj i w mojej sygnaturze. Mam tam już dwa arty, ale wcale nie zaszkodziłby mi kolejny, planuję w przyszłości jeszcze trochę rozbudować tę postać, a obrazków nigdy za wiele~^^ Nie mam żadnych specjalnych życzeń, podobnie jak nie zależy mi na szybkim wykonaniu, jeśli masz jeszcze jakieś prace do wykonania, moja nie musi być priorytetem. Z góry dziękuję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 25, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Postać świetnie napisana, i oczywiście zamówienie zaakceptowane 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 A czy każdy ma możliwość tylko raz zamówić czy może drugie też przyjmiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 28, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2017 8 godzin temu, Polineks napisał: A czy każdy ma możliwość tylko raz zamówić czy może drugie też przyjmiesz? Zależy co 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Myślałem o jakimś wspólnym obrazku mojej OCki i sony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 28, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2017 2 godziny temu, Polineks napisał: Myślałem o jakimś wspólnym obrazku mojej OCki i sony Da się zrobić^^ Chodzi o tą samą Ockę i czy Sony to też OC? Prześlij linka/obrazek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Ponysona to jak nie patrzeć też OCek Jedną OCkę już znasz (tak o nią chodzi). Natomiast co do sony to masz portrecik w moim avku. I w spojlerze Spoiler Jak coś to nie jest czerwony, tylko brązowy Myślałem o jakieś scenie zabawy lub takiej wspólnego spaceru tej dwójki (to nie ship ) Coś ładnego na tapetkę Oczywiście jeśli masz czas i ochotę Pozdrowionka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 28, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2017 1 godzinę temu, Polineks napisał: Ponysona to jak nie patrzeć też OCek Jedną OCkę już znasz (tak o nią chodzi). Natomiast co do sony to masz portrecik w moim avku. I w spojlerze Odkryj ukrytą treść Jak coś to nie jest czerwony, tylko brązowy Myślałem o jakieś scenie zabawy lub takiej wspólnego spaceru tej dwójki (to nie ship ) Coś ładnego na tapetkę Oczywiście jeśli masz czas i ochotę Pozdrowionka! Ochotę mam, a czas się znajdzie po zrobieniu poprzednich zamówień 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się