Kruczek Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Cóż, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale na forum nie ma chyba tematu w którym można ot tak, powrzucać swoje wszelakie zdjęcia. (a jeśli jest, to przynajmniej niech jakiś mode przeniesie ten temat i go tam wklei jako post, żeby mi nie było smutno) Zauważyłem natomiast, że sporo użytkowników lubi się aparatem pobawić, takim w telefonie czy też nie. (Na Ciebie patrzę, @Lemi, liczę na jakieś dobre zdjęcia w tym temacie ) Konkursy fotograficzne są dość popularne, ale tam użytkowników ogranicza konkretny temat zdjęcia! Tutaj nie ma ograniczeń, oprócz spoilerów. (I tych zawartych w regulaminie forum, oczywiście.) No i ważne, żeby fotografia należała do was~^^ Tutaj parę moich fotek, pierwsze z dzisiejszego bieganka ^^ Pan Ślimak wieczorową porą, powrót Pana Żuczka i troszkę innych różności~ To ten, wstawiajcie, czy coś. Tylko pamiętajcie o spoilerach! 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Hello there. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 (edytowany) Spoiler Spoiler Spoiler zjem cie Edytowano Wrzesień 25, 2017 przez Dairinn 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Tematu raczej nie było, a jak był to utonął w odmętach forum. Sam chciałem taki założyć, ale stwierdziłem że meh (niepotrzebnie). To ja zacznę od czegoś puchatego (zwykłe, ale miło się patrzy) reszta jest randomowa, mogła się powtórzyć albo nie. Swoich poprzednich raczej nie będę kopiował. Spoiler Spoiler Spoiler To nie jest żadna alegoria, jakby co Spoiler Oczywiście dzięki za utworzenie tematu @Kruczek, myślę że będę się starał często tu pojawiać, jak tylko uznam że coś jest faktycznie warte pokazania 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 Pająk cyklop i dzisiejsze niebo, bo było ładne. Spoiler Kosarz zwyczajny. Chyba. I okazuje się że ma parę oczu, dopiero po przybliżeniu widzę, bo ma takie zderpione xD Nie znienawidźcie mnie za te pająki, ale lubię im zdjęcia robić. Spoiler Może ktoś zauważy jakiś kształt, mi trochę przypomina wełniastego pterozaura w locie xD 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 (edytowany) To i ja coś od siebie wrzucę, przynajmniej to co mi zostało po resecie telefonu, no i to co mogę spokojnie na legalu pokazać. Spoiler Spoiler Edytowano Wrzesień 26, 2017 przez WilczeK 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Znalazłem drabinę i miejsce do siedzenia, które należało do pana leśniczego~ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 (edytowany) @Lemi Kosarz nie jest pająkiem. To pajęczak, ale nie pająk. Pnigomantis medioconstricta od stadium L2 do imago. Znana modliszka głównie z tego, że jako jedyna ma "podwójną tarczę" na swoim pronotum, stąd też angielska nazwa Indonesia double shield mantis. Nazwy gatunkowe angielskie czy polskie na ogół nie są oficjalne, dlatego hodowcy i większość osób posługuje się łacińskimi. Tu właśnie widać jak już wykształciły się dwie "tarcze". Tutaj jest subimago, warto zwrócić uwagi na zalążki skrzydełek. Co prawda w naukowej gadce określenie sub-imago nie występuje, to hodowcy często tego używają. Edytowano Wrzesień 28, 2017 przez PervKapitan 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 29, 2017 Share Napisano Wrzesień 29, 2017 Dużo motyli (na pewno motyli xD), mianowicie Rusałek Admirałów latało dziś sobie po ogrodzie, więc chwyciłem swoją komórkę do zabawy. Nie są zbyt dobrymi modelami, zbyt ruchliwe, mimo to niektóre dały się namówić na wzięcie na rękę, o zdjęcie już gorzej. Więc mam od frontu, gdzie jego ssawki wyglądają jak bobrze zęby, od boku gdzie chyba najlepiej się zaprezentował, i na skrzydła. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 30, 2017 Share Napisano Wrzesień 30, 2017 A to zdjęcie z dzisiejszej wycieczki rowerowej. Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 (edytowany) Gdyby aparat w telefonie łapał światło w nocy tak dobrze, jak oko... Spoiler Edytowano Październik 8, 2017 przez WilczeK 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 9, 2017 Share Napisano Październik 9, 2017 Spoiler Zdjęcie saturna wykonane poprzez przyłożenie telefonu do okularu teleskopu. W teleskopie wyglądało to owiele lepiej Spoiler A tutaj słońce wyszło zza chmór po deszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Październik 9, 2017 Share Napisano Październik 9, 2017 (edytowany) Park po przejściach, podoba mi się kontrast tego zdjęcia, tylko jedna gałąź w trawie je psuje. Btw przez jesień chyba najmniej ładnych zdjęć robię, bo mamy brzydkie jesienie. Spoiler @Poszukiwacz15 btw, masz pewnego byczka Edytowano Październik 9, 2017 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Jest mi głupio robiąc double posta, ale to będzie jedno z milszych dla mnie wspomnień i zdjęć xD Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 Spoiler Zdjęcie księżyca wykonane przed chwilą Spoiler Wenus też się załapała. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2017 Autor Share Napisano Listopad 3, 2017 Z dzisiejszej krótkiej wyprawy, ponuro. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 Trochę z Londona: Spoiler 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 Dzisiaj przeleciała nade mną taka oto kontrowersyjna chmura. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 Widoczek z balkonu, dość stare. Spoiler Ławica Spoiler Grecja Spoiler Lodziarnia Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Jedno z ulubionych, które mi się odnalazło. Zachowane miałem brzydko przycięte. Skakun inside Spoiler Chociaż ostatnio widziałem podobnego koleżkę ale bardzo szybko zwiał. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Troszkę stuffu, pokrzywdzony motylek, tęcza, mglista droga do domu i farfocle! 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Zdjęcie zrobione kiedyś na lekcji. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 Udało mi się uchwycić kolejną tęczę. Tak się cieszę! Niesamowite. Taka mała i ulotna rzecz sprawia że od razu dzień jest piękniejszy. Kilka zdjęć, które niestety nie potrafią oddać całego jej uroku. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 Jesiennie: Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts