Foxtail231 Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witam. W fandomie siedzę już kilka lat, ale jak do tej pory za bardzo nie wiedziałem czy założyć konto na mlppolska. Dlaczego? Nie wiedziałem jak często na przykład będę się udzielał w fandomowej społeczności. Dzisiaj postanowiłem założyć konto, by pójść dalej i oto jestem. Nazywam się Andrzej, ale częściej będę używał Foxtail231. Zamieszkuje woj. Warmińsko-Mazurskie. Śledzę serial na bieżąco, czasami wstawiam komentarze na "For Glorious Equestria", chałupniczo piszę opowiadania. Lubię fanfiki typowo komediowe, zmuszające do myślenia czy też łączące elementy z innych światów, fandomów. Ogólnie miło wszystkich poznać. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Haj! Witaj! Bądź pozdrowiony! Smacznego! Czy coś... 3 godziny spóźnienia mam, w miarę xd Mi też miło cię poznać. To ten... miłego pobytu, pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj na forum i mam nadzieję, że poczujesz się tu jak w domu ^^ Chyba dostałam syndromu Zecory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Jak byś chciał o coś spytać, czegoś się dowiedzieć lub po prostu pogadać to pisz do mnie śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Hej, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Miło cię poznać! Jakbyś chciał pogadać lub o coś spytać to pisz śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaSzTaNeK Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Miło cię poznać! Jak chcesz pogadać, spytać to pisz śmiało wysłucham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Mnie również miło Cię poznać. Witamy w naszych skromnych progach i obyś został z nami możliwie jak najdłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajotek Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 Formalnie bym tu konta nie założył, bo i wiek nie ten, i całkiem inny człek już jest ( mogę mieć podejrzenia, że jestem jednym z tych starszych, ale średniej wieku nie znam ). Miałem mały powód, a raczej potrzebę Więc siemka, nikt mnie nie zna ( i oby tak zostało na dłużej ) Z MLP G4 miałem do czynienia jakieś... niech będzie 5-6 lat ( czasy szkoły średniej ) i zupełnie stało się to przypadkiem. Właściwie, kumpel ze starszej klasy zachęcił po cichu ( a wtedy leciał 1szy sezon dopiero ) do obejrzenia odcinka. Wiadomo, ciekawość sprowadziła do tego, że spróbowałem. I nie powiem - wtedy mnie to zdrowo wkręciło, zacząłem oglądać kolejne serie. Z czasem jednak zapał spadł, ale nie mogę powiedzieć, że przestało mnie to interesować. Jednak, przerzuciłem się na fanfiki, komiksy oparte o świat kucy umieszczone nieraz w klimatach dla bardziej starszego odbiorcy ( nie, nie mówię tu o R34 ), muzykę tej tematyki i tak już zostało. Od czasu do czasu odcinek jakiś obejrzę, ale bardziej dla zabicia rutyny. Wspomniałem o muzyce i nie bez powodu, przeszukując YT do dziś, zbieram co smaczniejsze kąski do osobistej biblioteczki, której słucham na laptopie, w pracy, w samochodzie... 174UDSi, Aviators, SimGretina, GeneralMumble czy też remixy/covery innych artystów. Jestem zauroczony w dobrym basie, szczególnie podczas podróży - dla przykładu, jadąc w samotności autostradką ( a był to piękny, czerwcowy poranek i niewiele dusz na drodze ) - zapuściłem konkretny utwór na tyle ile pozwala mi radio i otworzyłem szyby, aby muza zderzyła się z poranną rzeczywistością - tak lubię się z tym dzielić. Mimo to, skrzętnie kryję się z tym zainteresowaniem. Mam nadzieję, że nikt mnie nie skojarzy, bo są pewne miejsca gdzie trochę bardziej mnie znają - niekoniecznie za prostym avatarem czy nickiem. Interesuje mnie grafika 3D, ale nie próbowałem jeszcze od tej strony podchodzić do tematu kucy. Może kiedyś. Jak wspomniałem na początku, konto założyłem z potrzeby. Osobiście podjąłem się przetłumaczenia w pojedynkę nowego hitu spod stajni Hasbro ( dzięki Mwerec za natchnienie ) i mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej, nie tylko dla drobnych przyjemności. Także, ten tego, uszanowanko i kopyto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxtail231 Napisano Październik 14, 2017 Autor Share Napisano Październik 14, 2017 Serdecznie witamy! Obyś tu wracał jak najczęściej i rozwijał swoje pasje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 2 godziny temu, Kajotek napisał: Więc siemka, nikt mnie nie zna ( i oby tak zostało na dłużej ) (...) 2 godziny temu, Kajotek napisał: Także, ten tego, uszanowanko i kopyto Witaj. Pozdrawiam, i inne takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajotek Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 2 godziny temu, Ziemniakford111222 napisał: (...) Witaj. Pozdrawiam, i inne takie. Ze wzajemnością. Jeżeli źle odebrałeś pierwszy cytat - przepraszam. Chodziło o to, iż dla własnego dobra, lepiej będzie jak nikt nie będzie kojarzył mnie tu, w miejscach gdzie się udzielam od dłuższego czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 36 minut temu, Kajotek napisał: Ze wzajemnością. Jeżeli źle odebrałeś pierwszy cytat - przepraszam. Chodziło o to, iż dla własnego dobra, lepiej będzie jak nikt nie będzie kojarzył mnie tu, w miejscach gdzie się udzielam od dłuższego czasu te (...) to było pominięcie, nie chciałem cytować całego posta xd i weź tu coś napisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts