The Silver Cheese Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 (edytowany) Bronies Silesia, CMC oraz DnA zapraszają na zorganizowanego ponymeet'a do Katowic. Mnóstwo rzeczy, ludzie, Śląsk ... zachęcamy do przyjścia . Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/649081011883037/ Oraz wydarzenie na forum: Spoiler Edytowano Grudzień 13, 2017 przez The Silver Cheese 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 Ty to wiesz. I ja to wiem. Oczywiście, że będę! No kurde blaszka jednak należę do tej grupy kuców! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 Akurat zjeżdżam do Polski na 2 tygodnie w tym czasie, ale 14-18 jadę na urlop nad morze, god damnit, chyba nie doczekam żadnego meeta. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 Jako mus to będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 13, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2017 3 godziny temu, 1stChoice napisał: Akurat zjeżdżam do Polski na 2 tygodnie w tym czasie, ale 14-18 jadę na urlop nad morze, god damnit, chyba nie doczekam żadnego meeta. ;-; To może weekendzik na Śląsku ? Jak nie to trudno się mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 (edytowany) 1 godzinę temu, The Silver Cheese napisał: To może weekendzik na Śląsku ? Jak nie to trudno się mówi. Jakby było po co to bym pojechał. Ale po co skoro będzie już po meecie. :-; Edytowano Grudzień 14, 2017 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hviezdosz Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Oczywiście ja będę też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Jeśli sesja pójdzie korzystnie, to się pojawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Spire Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 Ech, kolejny meet, który będę mógł tylko w necie zobaczyć Ale czasami takie są uroki życia. A jestem niemal pewien, że zobaczę. Bo z tego co wiem, autor Projektu Biblioteki Księżniczki Przyjaźni chce się na niego wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 ja sie wybirę jesli znajde przynajmniej kierowcę do katowic na ten dzień bo na face boku na razie kruch, a dalem swoje dane na stronie wydarzenia, to moze ktos tu sie znajdzie :( proszę kontakt 609356877 i na Discordzie mozna mnie złapać na @Zandi a jako osooba nieplnosprwna nie mam taki kontaktów w fandoemie j bym mógl przebierać ot 5 osób w tym organizator tego wydarzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 15, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2018 Wszem i wobec - strona i akredytacja online ruszyła z kopyta. Jest teraz możliwość zgłoszenia atrakcji, stoiska, zostania wolontariuszem i wiele więcej. Wszelkie jak do tej pory informacje znajdziecie w poniższym linku do strony : https://broniessilesia.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 19, 2018 Share Napisano Styczeń 19, 2018 w okolicach lutego prawdopodobnie będę w polsce więc może się pojawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 26, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2018 Pojawiły się zapisy na nocleg - orgi muszą policzyć lud. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe53AVhzdJTaiuRYtOWaSQimdBBaZqwXQQ9Bb94hSQepvaEeg/viewform Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Dobra dziś zarezerwoalem bilet jutro sie powie ojcu by opłacił (premim dzię czemo oszczedze kasę na fantach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 8, 2018 Autor Share Napisano Luty 8, 2018 Snowfall Ponymeet już lada chwila, a my mamy dla was kolejną garść informacji. Formularz prelegenta został już zamknięty. Wszyscy prelegenci otrzymali już maile potwierdzające. Po drugie udostępniamy Wam plan ponymeetu! Liczymy, że każdy znajdzie coś dla siebie .:). Plan może ulec minimalnym zmianom. https://docs.google.com/…/1aZ4ZIRV9upl5_b9SNtXgRouqh3…/edit… Do zobaczenia na Snowfall Ponymeet! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 14, 2018 Autor Share Napisano Luty 14, 2018 (edytowany) Kochani chcielibyśmy poinformować, że w czasie trwania konwentu będziecie mieli możliwość zamówienia czegoś na ciepło w miejscowej kawiarni "Za szybą" położonej w samym MDK. Oprócz kupienia kawy, herbaty czy ciasta właściciel zaoferował również możliwość zamówienia obiadu na miejscu. Jeśli ktoś z was nie chce wychodzić w poszukiwaniu McDonalda jednocześnie tracąc czas, kiedy jakaś ciekawa prelekcja może trwać, ma możliwość zamówienia obiadu na terenie wydarzenia. Koszt posiłku wynosi 13 zł (płatność przyjmuje kawiarnia), a do wyboru macie 3 opcje. Czas na zastanowienie macie do tego piątku, do godz. 12:00. Po zakończeniu ankiety nie ma możliwości cofnięcia decyzji, lista zostanie posłana właścicielowi kawiarni !!! Organizatorzy życzą miłego wieczoru: Jeśli ktoś nie dał opcji na facebook'u niech da znać w komentarzu tutaj: 1) Filet duszony z warzywami, ziemniakami oraz zestawem surówek 2) Spaghetti Bolognese 3) (opcja Vege) Makaron Tagliatelle z warzywami Edytowano Luty 14, 2018 przez The Silver Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikNik Napisano Luty 17, 2018 Share Napisano Luty 17, 2018 (edytowany) Dobry wieczór, cieszę się, że mogłem wziąć udział w Snowfall po Waszej stronie, dzięki Nik powitanie z Ostrawy Edytowano Luty 18, 2018 przez DominikNik 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hviezdosz Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 (edytowany) Szanowni koledzy i koleżanki! Świetnie się z wami bawiłem! Kupiłem se par kucykowskich rzeczy, zagrałem na gitarkę, obogaciłem się o znajomości jak nie tworzyć OCeka lub się coś dowiedzałem o historii śląskich bronies. Natomiast dziękuje organizatorom, woluntariuszom i też uczestnikom za taką świetną imprezkę! Dziękuje też Silverowi za możliwość noclegu. Widzimy się kolejnym razem na Snowfall Ponymeecie 2.0! Edytowano Luty 19, 2018 przez hviezdosz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 (edytowany) powiem tak nachapałem się jak dziki zwierz na tyn meetcii więc jak będzie Meet 2.0 to na pewno sie pojawię (nowe kontakty zawiązane check, kontakty z ludźmi z iV Twi meeata check, Sonszcz pobity w Red 7 check nowe fanty kucowe check) . Ten Meet ustawiam na 2 miejscu zaraz obok IV Twi Metea (sorry TK ale 12,5 meet do tych się nieumywa). Właściwie myślałem czy na następnym meetcie nie wygłosić jakiegoś wykładu na temat Niepełnosprawnych w naszym polskim fandomie lub o aspektach terapeutycznych serialu, ale się zobaczy. myślę też czy nie stworzyć Zagłębiowskiej Sekcji Bronies Sillesia (ale to marzenie discordowej głowy, choć projekt maskotki już jest) Edytowano Luty 20, 2018 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się