Cipher 618 Napisano Marzec 14, 2021 Autor Share Napisano Marzec 14, 2021 Oto the best polska wersja ever zrobiona in historia of gry. Pochodzi z Serious Sam Collection (PS4/5) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2021 Smoczysław ma tak beznadziejnego jeźdźca, że ze wstydu schował głowę w skałę... Bo w piasek to za mało Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 16, 2023 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2023 Aloy po obejrzeniu zwiastuna nowej Zeldy powiedziała sama do siebie: "też tak potrafię". No cóż... Nie do końca. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 3, 2023 Share Napisano Październik 3, 2023 (edytowany) Baldur 3 i zdezorientowany strażnik Spoiler https://i.imgur.com/0iXXWMx.mp4 Edytowano Październik 3, 2023 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2024 Share Napisano Listopad 19, 2024 Rycerze Gotham (Najnowszy Batman) i podwójny bagażnik... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 2, 2024 Share Napisano Grudzień 2, 2024 Tym razem Polska gra Dying Light 2 i "zamrożony" nocny zarażony, który nie zniknął w dzień i którego zabić się nie da... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2024 Share Napisano Grudzień 4, 2024 I ponownie Dying Light 2, tym razem klasyka... Latające przedmioty. Spoiler Deska wbita w sufit... Spoiler I zawieszony zarażony... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 8, 2024 Share Napisano Grudzień 8, 2024 Tym razem błędy ze Stalkera 2 (łóżkowe sprawy) "Nie mogę wstać z łóżka" Spoiler Dziurawy materac...? Spoiler To dopiero lekki sen... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 8, 2024 Share Napisano Grudzień 8, 2024 3 godziny temu, BiP napisał: Tym razem błędy ze Stalkera 2 (łóżkowe sprawy) "Nie mogę wstać z łóżka" Ukryj treść Dziurawy materac...? Ukryj treść To dopiero lekki sen... Ukryj treść Stalker 2 to wylęgarnia błędów xD Mapa w 2 jest super ale nieistniejący system a-life przekreślił ten tytuł dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2024 Share Napisano Grudzień 9, 2024 18 godzin temu, Eter napisał: Stalker 2 to wylęgarnia błędów xD Był u mnie jeszcze błąd z latającym radiem i to nie jak ten koleś, który unosił się ciut nad teksturą na której miał leżeć, a radio unoszące się gdzieś na otwartej przestrzeni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2024 Share Napisano Grudzień 12, 2024 Tym razem Horizont 2 i nerwowy dzik... Spoiler https://imgur.com/a/rN56ALH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Środa o 23:44 Share Napisano Środa o 23:44 Tym razem błędy z Dziedzictwa Hogwartu... Klasyka, czyli przenikanie przez tekstury. Spoiler I lewitacja. Spoiler I do tego symbol naszych czasów... Kolejna dobra gra z LGBT... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sobota o 00:23 Autor Share Napisano Sobota o 00:23 Moja własna gra (Carpocalypse RC Racing) i niezbyt dobrze dodane koła Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sobota o 00:39 Share Napisano Sobota o 00:39 16 minut temu, Cipher 618 napisał: Moja własna gra (Carpocalypse RC Racing) i niezbyt dobrze dodane koła Ukryj treść One wyglądają jakby biegły, a nie jechały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się