Szonszczyk Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 (kopia zabawy z 2012 roku z Regnum Solis) Wyobraźcie sobie, że wchodzicie do urzędu pracy w Canterlocie i waszym zadaniem jest znalezienie odpowiednich pracowników do Pałacu Księżniczki Celestii. Kogo wskażecie na dane stanowisko i dlaczego? Waszym oczom ukazuje się kartka: Królewski skryba. 100 monet za godzinę. Wymagania: dyspozycyjność, posiadanie rąk bądź też rogu. Zakres obowiązków: Zapisywanie wszystkiego, co zostało wypowiedziane w sali tronowej. Jaki użytkownik naszego forum najlepiej nadaje się na to stanowisko i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Waść oszalał? Skryba od zawsze był i będzie jeden - nie kto inny jak imć @Dolar84 Jakiekolwiek odstępstwa od tego karane będą szpadlem. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 A czy imć Dolar nie potrzebuje aby asystenta? Bo jeśli tak, to ja sugerowałabym imć @Lyokoherosa, który ma wprawę w pisaniu, ehem, długodystansowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 13, 2018 Autor Share Napisano Luty 13, 2018 Oświadczam iż pan Dolar i pan Lyokoheros jak chcą tą posadę to muszą stoczyć pojedynek na najdłuższego posta o tytule "Sytuacja w dziale opowiadań". (nie musicie tego robić ) A ja już tworzę nową ofertę pracy... hmmm, co teraz mogę wam zaproponować... Główny dostawca sałaty. 5 monet od główki średniej wielkości Wymagania: posiadanie sałaty i wozu do jej przewożenia. Zakres obowiązków: cotygodniowe wyposażanie kuchni pałacowej w świeżą sałatę. Kogo proponujecie na tą posadę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 (edytowany) Ten na pewno się chętnie zgłosi: Spoiler (Awatar Legenda Aanga) Edytowano Luty 13, 2018 przez darkblodpony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 @Uszatka Bo przez nią obejrzałam Awatara, no a dostawca sałaty kojarzy mi się z memowym dostawcą kapustki z Awatara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Ja co najwyżej wiem, kto by się do tego nie nadawał... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts