EmoTacoZ Napisano Październik 27, 2011 Share Napisano Październik 27, 2011 Mała Akualizacja ^^ Aha yay MyPaint. Troche sie to robiło ;p a cutie marka zapomnialem.. Oczy są zajedwabiste Ładny art, fajny gunn xq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 1, 2011 Autor Share Napisano Listopad 1, 2011 Akualizacja. x2 (żeby nie było postu pod postem ;x) Co do rysunku Tak sobie wyobrażam AppleMadness a raczej FruitJuice bo takie jej prawdziwie imie. Co myślicie o tym? Moja Dzisiejsza praca hmm... od 9:00(albo 8:00 nie wiem) do 20:40 się robiło ale chociaż się nie nudziłem ^^ Licze na jakieś opinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2011 Share Napisano Listopad 1, 2011 No i ładnie to wyszło Dobry lineart, fajne kolory... Wszystko co trzeba ładnemu rysunkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Listopad 1, 2011 Share Napisano Listopad 1, 2011 pisze z fona i nie chce mi sie pisac zbyt duzo ale ogolnie majlepsza twoja produkcja xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 1, 2011 Share Napisano Listopad 1, 2011 Zgadzam się. Ten art jest przecudowny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 4, 2011 Autor Share Napisano Listopad 4, 2011 Aktualizacja ^^ (nudzi mi się na serio ;p) Ci którzy czytali Apple wiedzą kto to jest ^^ Co myślicie o tym? Opinie mile widziane jak zwykle zresztą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 4, 2011 Share Napisano Listopad 4, 2011 No i wyszło tak ładnie jak myślałem - good work, FFQ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 4, 2011 Share Napisano Listopad 4, 2011 Zastanawiam się dlaczego podzieliłeś jej prawe tylne kopytko na te Applejack i Applemadness, skoro lewe tylne kopytko należy tylko do AJ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 4, 2011 Share Napisano Listopad 4, 2011 No, poprawił, więc jest już lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 4, 2011 Share Napisano Listopad 4, 2011 Tak. Zdecydowanie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 8, 2011 Autor Share Napisano Listopad 8, 2011 Aktualizacja. Robione od 8 do 23, ale było warto. Plus wprowadziłem lekkie poprawki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Listopad 11, 2011 Share Napisano Listopad 11, 2011 Aktualizacja. Robione od 8 do 23, ale było warto. Plus wprowadziłem lekkie poprawki Rainbow chce poderwać fluttershy xq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Listopad 11, 2011 Share Napisano Listopad 11, 2011 Może i się czepiam, ale kolory grzywy i ogona RD są jakieś takie dla mnie... Nieswoje. Ale reszta rysunku jest naprawdę świetna. Bardzo mi się podoba twoja twórczość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 11, 2011 Autor Share Napisano Listopad 11, 2011 Może i się czepiam, ale kolory grzywy i ogona RD są jakieś takie dla mnie... Nieswoje. Ale reszta rysunku jest naprawdę świetna. Bardzo mi się podoba twoja twórczość Hmm... dalem rózne odcienie nie tylko te standardowe jak u dashie ;p wiec dlatego takie nieswoje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Listopad 11, 2011 Share Napisano Listopad 11, 2011 Hm... Poprawiasz się. ^^ Ale odcienie powinieneś choć najpierw pobierać z jakichś screenów i dopiero potem je modyfikować, by nie odbiegały aż tak od oryginału. nn + Kolejność kolorów przy RD jest pomieszana miejscami. Drzewa... takie dziecinne. Przepraszam za określenie. Ale pieniek, kontur okrągły i wypełnienie. Tak samo górka taka nijaka. Niebo za to może być. Proste, aczkolwiek nie jednolite, chmurki wyglądają na kłębiaste. Cienie bardziej rozmazane, bardziej w szarości niż w ciemną zieleń i bardziej ukierunkowane by się przydały. Bo światło słoneczne rzuca cień prosto. Skrzydło Fs to z prawej powinno mieć taki cień. Jeśli światło pada tak, jak to zaznaczyłeś na szyi obu klaczy, czyli z lewej z przodu. + Niedokładne kolorowanie. Rób ile się da na oddzielnych warstwach, jak ci kiedyś pisałam. Wtedy nie będzie problemu, że jakiś fragment spaprałeś i nie możesz go poprawić. I np. cienie byś wtedy mógł robić po prostu pod warstwami z postaciami, a tak to widać, że omijałeś je (przy nich jest niedokładny). Dobra, chcesz, żebym dokładniej skomentowała? (Ostrzegam, że to może się skończyć tym, że nie znajdę prawie nic dobrego w obrazku... XD No, dobra. Pomysł jest dobry, ogólny zarys postaci też (ale kontury kanciaste trochę, nierówne miejscami, musisz nad tym popracować), cieniowanie miejscami też i niebo też. A do reszty mogę coś znaleźć~.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 12, 2011 Autor Share Napisano Listopad 12, 2011 Aktualizacja. No cóż jak w tytule narodziny Applebloom( rodzinka się powiększyła Yay.) Zrobione w hmm... łącznie pracowałem 3 dni nad tym ale... nie cały dzień. jak przy poprzedniej pracy tylko po trochu ^^ ale coś sadzę ze też dużo czasu poświeciłem temu artowi. No nic, Enjoy ( opis z Da ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 12, 2011 Autor Share Napisano Listopad 12, 2011 szczególy ... moze mi sie ab nie udała moze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 12, 2011 Share Napisano Listopad 12, 2011 Edziu czepiasz się, nad grobami nikt się nie uśmiecha Wystarczy lekko poprawić oczy AB i będzie wszystko oczywiste :3 Poprawić czyli zrobić podobnie jak u AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 12, 2011 Autor Share Napisano Listopad 12, 2011 Już poprawione ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 12, 2011 Share Napisano Listopad 12, 2011 Teraz jest o wiele lepiej Na początku miała dziwne te oczy. Wyglądała, jak by jej ciało miało ze sto lat, szczerze mówiąc Ale teraz jest super. Big Mac jaki słodki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 13, 2011 Autor Share Napisano Listopad 13, 2011 Aktualizacja ;p Postanowiłem spróbować czegoś innego niż koputerowe rysowanie oto efekt( wypelnienie i ten no kropki zrobilem w mypaincie bo prawie roz... kartke xd) Co myslicie o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 13, 2011 Share Napisano Listopad 13, 2011 Tak jak już ci pisałam na PW - jest o wiele lepiej niż ten pierwszy szkic "prosiątka", który mi wysłałeś xD. Jedynie druga, przednia noga jest lekko chudsza od reszty, a kopytka tylnych nóg są trochę zbyt okrągłe. Poza tym jest świetnie, jak na jeden z pierwszych rysunków kucyków na kartce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 God... why Dlaczego ja nie mam takiego talentu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 15, 2011 Autor Share Napisano Listopad 15, 2011 I kolejna akualizacja Zrobiłem tło do wcześniejszego obrazka(przezroczystego) jak zwykle piszcie co sądzicie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts