FreeFraQ Napisano Marzec 13, 2012 Autor Share Napisano Marzec 13, 2012 Teraz już tabletem, hmm.... to co w spisie w 1 poscie to chyba wszystko robiłem myszką... < musze go w koncu aktualizować ;x> Dobra skonczyłem ten szkic ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Grzywa wyszła świetnie , fajny odcień uzyskałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 sonic the jeż xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 14, 2012 Autor Share Napisano Marzec 14, 2012 muffins! Requescik dla Yay ;p trzymaj. < plus nie wiedziałem jaki kolor oczu dać... yay mogłaś powiedziec...> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Hehe fajnie ^^ Tylko trochę za gruba jest Co do oczu, to są szare. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 *drapie się po głowie* rammus_ok.avi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 15, 2012 Autor Share Napisano Marzec 15, 2012 Tak lyra i jej hands xD < apropo niezły shitstorm był wczoraj hah> Potem se pokoloruje... łeb mnie napier... po wczoraj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 http://images.mylittlefacewhen.com/media/f/img/mlfw3629-4c3.png - czyżbyś na tym się wzorował? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 15, 2012 Autor Share Napisano Marzec 15, 2012 Nope. Widziałem ten vector, ale to "mem" z serialu, wiec bd podobieństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Fraczq, możesz być z siebie dumny. Po wpisaniu w gógla "Assassin Fluttershy" od razu twój art wyskakuje jako szósty od prawej w pierwszej linijce jako images i trzeci jako link ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 17, 2012 Autor Share Napisano Marzec 17, 2012 Coś mnie wzieło na same szkice... narazie są trzy. i chyba na tym sie skończy. Derp/gazetka... Pare błedów ktore dzisiaj niechce mi sie poprawiać... Where is my big muffin... you know it! i know.... czyli wkurwi**a dinky bo jej derpy gdzies znikneła. Szkice maja to do siebie że są w swoim rodzaju brzydkie... I don't feel good... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 O_O sweet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 17, 2012 Autor Share Napisano Marzec 17, 2012 Skonczony szkic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 PURE AWESOMNESS, Innego komentarza nie mogę wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Teraz już tabletem, hmm.... to co w spisie w 1 poscie to chyba wszystko robiłem myszką... < musze go w koncu aktualizować ;x> Dobra skonczyłem ten szkic ;3 YESYESYESYEYSYEYS! Genialne ogólnie piękne rysunki, masz talent. I nie mówię to tylko, ponieważ połączyłeś moje dwa ulubione seriale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 22, 2012 Autor Share Napisano Marzec 22, 2012 Woohoo... mały zastój sie zrobił xD macie szkice xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 23, 2012 Autor Share Napisano Marzec 23, 2012 Coś tradycyjnego teraz. Od tak chciałem sie sprawdzić jak by mi wyszlo tradycyjnie. sami oceńcie efekty. < tutaj to zjebałem oczy ucho ogólnie twarz chu*owo wyszła...> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 Pinkamena ma za długą szyje O ile to szyja jest. Whateva. Wiesz, uważam, że każdy ma swoje wady ^^ Ja na przykład komputerowych artów robić nie umiem, ale tradycyjnie całkiem spoko mi wychodzą, a ty na odwrót ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 No, zgadzam się FFQ, na kompie znacznie lepiej ci wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Tradycyjnie nie idzie ci za dobrze , ale ch*** z tym zaje****** rysujesz w programie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 25, 2012 Autor Share Napisano Marzec 25, 2012 Niemogłem sie powstrzymać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Ktoś tu idzie w moje ślady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 25, 2012 Autor Share Napisano Marzec 25, 2012 Ktoś tu idzie w moje ślady... Co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts