Siewca YI Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Tak samo jak up. Ale i tak ładne. Wiem, że przedstawia twój dzisiejszy humor... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 30, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2011 Zrobiłem se poprawke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Poprawka o wiele lepsza od poprzedniej wersji! Kojeny świetny art - nic dodać, nic ując :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 yhm... Jak na mój humor to jest git i mówi to co ty czujesz i minimalnie ja... Wygląda lepiej nić wcześniej, Ale zbyt wielkiej opinii ci nie zrobię bo grafiką się nie zajmuję - ctrl + c z gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Ja mam zaś dylemat, co do obrazka... Ale nie do techniki wykonania, bo ta jest świetna, tylko do nazewnictwa. Niby to Emo AJ... ale jak patrzę na jej minę, jakoś mi na taką nie wygląda... Ale co ja tam wiem... Tak czy siak, jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Hy, te włosy do niej nijak nie pasują, ale całość prezentuje się świetnie co dziwne. I już rysujesz lepiej niż ja xD Powodzenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 1, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2012 co ja rysuje... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Scootaloo.. Y u so sad? Hmm czyżbyś się wzorował na Applebloom? Bo dość podobnie wygląda (poza kolorem, fryzurą itp. ofc). Tak czy inaczej good job. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Co ja pacze! A nie... dobrze pacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 2, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2012 Ostatnia poprawka cutie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Poprawiasz i poprawiasz.. a ja w prawdzie powiedziawszy nie widzę różnicy . Czyżbyś robił serię emo Mane6? Ale przyznam, że Twi mi się najbardziej podoba z tej serii póki co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 3, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2012 neeexttt.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Styczeń 3, 2012 Share Napisano Styczeń 3, 2012 wybacz jesli juz odpowiadales na to pytanie ale czumu nie wrzucasz tych kucykow na bialym tle? te błędy przy wycinaniu troche psuja efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 3, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2012 Stabi. http://freefraq.deviantart.com/#/d4l5k5x Widzisz te błedy? To forum coś knoci. Dlatego są tu a na devie nie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Styczeń 3, 2012 Share Napisano Styczeń 3, 2012 Forum nic nie knoci, DA ma jasne tlo i tego nie widac Ok, nvm, mozna otworzyc obrazek w nowym oknie, tez jest biale tlo i wyglada ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Styczeń 3, 2012 Share Napisano Styczeń 3, 2012 umm, kliknij na download image i zobaczysz, że jednak masz sknocone tła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 3, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2012 oj tam... weź sie pozbądż każdego małego piksela.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Styczeń 4, 2012 Share Napisano Styczeń 4, 2012 no racja żmudna robota, ale są metody żeby nie dopuścić do tego od samego początku http://mlp-atg-alumni.deviantart.com/gallery/31073417 a zwłaszcza te: 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 5, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2012 Stare. patrząc na wersje z pozbytymi... kijowo wyglodały... ps. troche prostrzy rysunek. trenowałem sobie na tablecie ;p Pierwszy vector jaki zrobiłem ;p Fluttershy w pudle ;p Nowe Fluttershy ma radoche Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 5, 2012 Share Napisano Styczeń 5, 2012 Shy in the Box is so fajna Happyshy też fajnie wyszła xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 6, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2012 Dobra... teraz zdaje mi sie że bedzie bez "futerkowego" Efektu.... Oczywiscie to podmniejszona wersja xD I vector xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 W czym robisz te wektory ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 7, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2012 Paint Tool Sai. Dobra to "coś" mi nie wyszło. I to cos to wynik treningu tabletowego... wiec poprostu wrzucam bo wrzucam lol... ogólnie co jest źle troche zjebałem kopyta co tam jeszcze... buzia taka jakaś dziwna... a grzywka jak by na żel xD Ale dobra... (to fire tak btw wiem niewidać ;x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 8, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2012 DAT LOOK epic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Dat look... so amazing xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts