FreeFraQ Napisano Styczeń 8, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2012 No dobra... Tak wygląda dzieciak Fire ;p FireStorm(sam nie wiem czemu ją tak nazwali...) (poza faktem że któregoś razu podczas zabawy, zjarała ojcu brwi...) Oraz podj.... mój ulubiony kapelusz... a niech ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 xDDD Taka "słodka i niewinna", a o tak ognistym temperamencie Nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 http://c.wrzuta.pl/wi19036/79920dd6002430e0486682bd/tecza_xd Strasznie słodka *_* Kolejny udany art. Dobra robota! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Jakie to słodkie <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 9, 2012 Share Napisano Styczeń 9, 2012 ehhh cóż można powiedzieć, fajniusia, musisz mieć wesoło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 10, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2012 Stare. No wiesz jack... Wolisz czytać ksiażke drzewu niż własnej siostrze? Co z ciebie za siostra? (plus co czuje biedna bloom...) Apropo ta aj w oddali wyszła komicznie xD Nowe. Na prośbe Niklasa ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Dat Cheerilee's look Po prostu must have... Dzięki, FFQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Ima High it's uczyć time... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 11, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2012 Dobra Zrobiłem od nowa Hepi Fluttershy teraz wygląda o niebo lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 11, 2012 Share Napisano Styczeń 11, 2012 Mnie się podoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 12, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2012 Moja kur** ręka... boli ;/ xD Apropo Wind z córeczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Why wind ma inne włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 12, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2012 Why wind ma inne włosy? przefarbowała sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Łeee brzydko wygląda Szczerze to wygląda jakby miała żelem ulizane te włosy. Ale art ogólnie ładny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 12, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2012 Łeee brzydko wygląda Szczerze to wygląda jakby miała żelem ulizane te włosy. Ale art ogólnie ładny A skad wiesz może uzywa żelu do włosów xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Wiesz co, kreske masz fajna, gladka, równa. Kucyki sa proporcjonalne i poprostu wygladaja dobrze. Ale te wlosy naprawde troche raza zbyt rozciagniete jesli wiesz o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 14, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2012 Stare. Dobra jednak przywróciłem normalny stan włosów czytajcie kolor Plus pare małych dupereli które poprawiłem. A nawet sobie tego vectorka uzyłem odrazu Nowe. Dash nie jest zachwycona twoim zachowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 No co tam, osłabliście, że ani jednego komentarza? Dash is not amused. Się wyrabiasz, FFQ xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 14, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2012 Nowe. dopisek. Wanna go with me? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 [justify]Wskaznik litologiczny zawiera sie w przedziale 0 – 60 punktów. Jest to podstawowy i najważniejszy wskaźnik, bowiem odpowiednie uziarnienie (skład granulometryczny) decyduje o szeregu innych cech utworu. Utworem o optymalnym rozkładzie poszczególnych frakcji, uzyskującym maksymalną wartość wskaźnika litologicznego równego 60 punktów jest utwór zawierajacy 20 % frakcji ilastej i 80 % frakcji pyłowej. Wg klasyfikacji gruntoznawczej jest to glina pylasta, a wiec utwór na granicy utworów słabo spoistych i spoistych ciężkich. Odpowiednikiem takiego utworu wg podziału gleboznawczego jest utwór pyłowy zwykły na granicy z utworem pyłowy ilastym.[/justify] Wat? Nie możesz pisać jak człowiek? *wyjmuje pochodnię* >.> btw. dobre arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Ładne. A tak na serio to świetna robota, kolega jak zobaczył Applebloom to oszalał z radości ^ ^ Dat eyes. Btw, narysowałbyś Braeburna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Zrób taką RD Albo ten. Dodaj do swoich prac więcej randomowości Co powiesz na Celestię w takiej...pozie? Albo Pinkie w hełmie wikinga podpalającą miotaczem ognia jakąś wieś? Huh, ja ci tu pomysły daje, nie wiem po co xD Ale prace są teraz super bardziej niż wtedy. Tylko lookatpraweoko - coś kolorki nie teges chyba tam w lewym rogu... Ogólnie wygląda jakby wypaliła stodołę tego co tam potajemnie hodują xD A co do Dash z poprzedniej pracy - chyba ma troszkę za grubą/zbyt nieostrą brew (nie myl z rzęsami) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 14, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2012 Next xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Na razie pora na kilka wektorów z odcinka Pierwszy, memowski, zrobiony. Jutro pewno inne zrobisz nasz Fraczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 15, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2012 next ;p nastepny... baby Fire ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts