Victoria Luna Napisano Luty 14, 2019 Autor Share Napisano Luty 14, 2019 Ni ma mnie... Spoiler 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 O tak... oddać serduszko królowej Chrysalis to byłby dla niej idealny prezent na Walentynki. Zrobiłaby sobie z niego przekąskę na wieczór. Obrazek jest świetny, a Chrysalsi wygląda cudnie jak zawsze zresztą. Uporaj się z wszystkim Victorio i wracaj do nas szybko. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 16, 2019 Share Napisano Luty 16, 2019 Krysia, Krysia, miłości ma! Śliczniusia jest! :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 (edytowany) Masowe załatwianie rzeczy na forum... Spoiler Edytowano Marzec 14, 2019 przez Victoria Luna 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 9, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Szybciutka naprawa gafy z wczoraj... Spoiler Spoiler W ramach rekompesaty(?) przesyłam jeden z moich WIPów. Art jest robiony we współpracy z @Moonlight Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Cudnie się zapowiada ^^ Czekam na efekt końcowy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 9, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Szybko raczej się nie pojawi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Victorio, a na czym pracujesz? Jaki tablet graficzny wykorzystujesz do swoich rysunków czy też coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 11, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2019 22 godziny temu, Starlight Sparkle napisał: Victorio, a na czym pracujesz? Jaki tablet graficzny wykorzystujesz do swoich rysunków czy też coś innego? Cóż, ciężko by mi było osiągnąć taki efekt bez tabletu graficznego Aktualnie korzystam z tabletu graficznego Wacom One w rozmiarze M. Tablety z Wacomu są lekko... kapryśne dlatego niedługo przerzucam się na inną firmę. Na tą chwilę mam 5 plików w statusie WIP (choć szczerze mówiąc jest ich o wiele więcej, ale większość z nich została porzucona/zapomniana) oraz kilka pomysłów na wykorzystanie markerów TouchFive, które zamówiłam jakiś czas temu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 25, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2019 Cesarzowa Ciast czuwa... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 26, 2019 Share Napisano Kwiecień 26, 2019 "To mój tort! Jest wiele tortów takich jak ten, ale ten jest mój!" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 26, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2019 Samo się obroni xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się