Jump to content

Prace Junaka

Recommended Posts

Witajcie serdecznie, kucyki Equestrii i stworzenia z innych krajów!

Jestem Victoria Luna, i choć jestem tu od dłuższego czasu, rzadko tu zaglądam... Śmiało możecie do mnie mówić Luna czy nawet Junak (ten kto był na KPM 12.6, ten wie o co chodzi). Więc część przedstawienia się mamy za sobą. Teraz czas zaprezentować moje arcioszki:evilshy:

Teraz nieco rzadziej się chwytam pędzla czy pióra do tabletu (arcioszki na papierze przedstawie w drugim dziale) z powodu osobistych, szkolnych i nie tylko, więc mam niewiele staff'u do zaprezentowania... Na tą chwilę na swoim koncie mam:

Spoiler

lunar_black_by_victoria_luna-dc2dafh.pnglion_mane_portraits_by_victoria_luna-dca

the_death_of_sun_god_by_victoria_luna-dc

Arty są ustawione w kolejności od najstarszego do najnowszego; nie są to wszystkie rysunki które zrobiłam niedawno. Zapraszam na mój DeviantArt- https://victoria-luna.deviantart.com

Edited by Victoria Luna
  • Upvote 4
  • Like 2
  • Thanks 3

11 godzin temu, Bertram Quist napisał:

No no, powiem że masz talent :) Naprawdę ładne prace, z chęcią oglądnę twojego deviantarta :giggle:

Dziękuję bardzo :lunahug2:

Aktualnie mam w planach trzy rysunki, dwa arty (możliwe, że jeden będzie jako YCH) a trzeci idzie do fanfiku o ile skończę pisać pierwszy rozdział xd

10 godzin temu, Forest Wind napisał:

Zazdroszczę talentu. 

Dziękuję, choć może się okazać, że masz większy ode mnie xd

5 godzin temu, 1stChoice napisał:

Dawno Cię tu nie było. ^^

Muszę przyznać, że jesteś coraz lepsza. Wróciłaś w dużo lepszej formie i arty naprawdę robią wrażenie. ^^

Tja, zniknęłam na jakiś czas ale teraz wracam, mam nadzieję, na dłużej ^3^

Znalazłam kogoś kto mnie bije gazetą jak coś marysuje źle :rarirage:

• 1 month later...

Aktualnie nie mam za dużo, jednak nadal pracuję nad nowymi artami i mam już gotowych kilka szkiców. Chce jednak teraz skupić się na commission'ach które otrzymałam ^^

Spoiler

bez_nazwy_by_victoria_luna-dcf02yw.png

To będzie adopcja przeznaczona do sprzedaży na aukcji (gdzie? dowiecie się potem :>)

• Upvote 1

2 godziny temu, Grzegorz_Nikodem napisał:

@Victoria Luna

Ile czasu Ci schodzi na stworzenie artu jednego, kolorowego kucyka? :cool:

Kiedy możemy się spodziewać kucyków - bobasków? :squee:

Pozdrawiam i jedź z tym koksem! :rdhug:

Zależy od wielu czynników- nauka/pomoc w domu, chęć, wena, artblock... Czas jest bezpośrednio zwiazany z tymi czynnikami, ponieważ to od nich zależy jak długo tworzę dany art- po kilku godzinach mogę skończyć pracę i wysłać ją na DeviantArt czy MLPPolska lub męczyć się dwa, trzy miesiące... 

Naprawdę, równie bywa i nie jestem w stanie tego dokladnie przewidzieć xd

Co do bobasków- widzę że pomysl bardzo się spodobał co mnie bardzo cieszy :giggle:

Na chwilę obecną mam 4-6 projektów w toku plus trzy commissions... Teraz będę mierzyła się ze starym kucem a takich do tej pory nie robiłam, co jest dla mnie nie lada wyzwaniem xdd

Ktorko mówiąc- możliwe ze dopiero w połowie wakacji pojawią się jakieś maluchy :3

• Upvote 2

1 godzinę temu, Victoria Luna napisał:

Zależy od wielu czynników- nauka/pomoc w domu, chęć, wena, artblock... Czas jest bezpośrednio zwiazany z tymi czynnikami, ponieważ to od nich zależy jak długo tworzę dany art- po kilku godzinach mogę skończyć pracę i wysłać ją na DeviantArt czy MLPPolska lub męczyć się dwa, trzy miesiące... 

Naprawdę, równie bywa i nie jestem w stanie tego dokladnie przewidzieć xd

Co do bobasków- widzę że pomysl bardzo się spodobał co mnie bardzo cieszy :giggle:

Na chwilę obecną mam 4-6 projektów w toku plus trzy commissions... Teraz będę mierzyła się ze starym kucem a takich do tej pory nie robiłam, co jest dla mnie nie lada wyzwaniem xdd

Ktorko mówiąc- możliwe ze dopiero w połowie wakacji pojawią się jakieś maluchy :3

Czekam (i nie tylko ja) z niecierpliwością :D

• Upvote 1

Widać zmiany i szukanie stylu, to zawsze na plus. Fajne jest też to, że nie cieniujesz czarnym, bo to zazwyczaj kiepsko wygląda. Natomiast byłoby dobrze trochę stonować kolory w pracach, bo tak jak na arcie z hipogryfem to nie przeszkadza (bo jest prosty i najbardziej komiksowy), to w pozostałych już trochę tak. Niemniej życzę powodzenia w tworzeniu i widocznych postępów. Tak trzymać! 

• Upvote 1

15 godzin temu, Arcybiskup z Canterbury napisał:

Fajne jest też to, że nie cieniujesz czarnym, bo to zazwyczaj kiepsko wygląda. Natomiast byłoby dobrze trochę stonować kolory w pracach, bo tak jak na arcie z hipogryfem to nie przeszkadza (bo jest prosty i najbardziej komiksowy), to w pozostałych już trochę tak.

Doskonale o tym wiem, ponieważ kiedyś właśnie cieniowałam czarnym... :twiblush:

Wygląda to naprawdę kiepsko xd

A co do kolorów, cóż, jestem osobą która preferuje żywe kolory, ewentualnie pastelowe, przez co często dodaję intensywności zamiast ją zmniejszyć...

Cytat

Niemniej życzę powodzenia w tworzeniu i widocznych postępów. Tak trzymać! 

Dziękuję bardzo :cadancehug2:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...